SPORT 15 august 2022

A patra remiză

de Marius Raczek | 817 vizualizări

În etapa a 5-a din Superliga, Sepsi OSK a evoluat în deplasare la FC Voluntari, alb-roșiii înregistrând o nouă remiză, a patra de la începutul acestui sezon.

Ca și în alte partide, Sepsi OSK a avut posesia și a construit mai mult, dar la finalizare a ajuns în prea puține rânduri. Prima ocazie i-a aparținut lui Tudorie, care a reluat cu capul, portarul gazdelor, Popa, reușind să rețină cu emoții. Și, dacă șansa lui Tudorie s-a consemnat în minutul 10, abia în minutul 31 Popa a trebuit să intervină din nou, de această dată la șutul lui Aganovic. Până la pauză, tot Sepsi OSK a fost mai aproape de gol, după un corner Aganovic a reluat, Popa s-a opus, pentru ca apoi să rețină pe linia porții balonul ricoșat din Mitrea.

Nici în partea secundă aspectul jocului nu s-a schimbat, tot Sepsi OSK a fost mai insistentă, dar față de prima repriză ocaziile au fost și mai rare. Poate cea mai mare ocazie de gol a aparținut gazdelor, la o neatenție a defensivei noastre șutul lui Costin lovind încheietura barelor. Pentru Sepsi OSK am consemnat ocazia lui Bărbuț, care din marginea careului mare a trimis puțin peste bara transversală.

Sepsi OSK rămâne neînvinsă în această ediție de campionat, însă multitudinea remizelor înseamnă puncte irosite, care, atunci când se va trage linie, ar putea conta în tentativa de calificare în Play-Off. În următoarea etapă, Sepsi OSK va evolua tot în deplasare, la Universitatea Cluj.

Superliga, Etapa a 5-a

FC Voluntari-Sepsi OSK 0-0

Arbitru: Horațiu Feșnic. Asistenți: Valentin Avram, Alexandru Vodă

Cartonașe galbene: Ricardinho (55’), Matricardi (60’), Voican (90) – Păun (32’), Ciobotariu (75)

FC Voluntari: Popa, Ricardinho, Matricardi, Armaș – Costin (Meleke 58’), Droppa (Achim 82’), Tavares (Fülöp L. 66’), Aliji (Vlad 66’) – Florea, Nemec (Voican 82’), Lopes. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Sepsi OSK: Niczuly – Ciobotariu (Dimitrov 75), Ninaj, Mitrea, Ispas – Matei (Bărbuț 18’), Păun, Rodriguez, Aganovic (Rondon 58’) – Golofca (I.Gheorghe 58’), Tudorie. Antrenor: Cristiano Bergodi

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.