SPORT 19 februarie 2024

A patra înfrângere consecutivă

de Marius Raczek | 1536 vizualizări

În etapa a 26-a din Superliga, Sepsi OSK a fost învinsă de Farul Constanța cu rezultatul de 1-0, aceasta fiind a patra înfrângere consecutivă pentru alb-roșii, iar prezența în Play-Off devine tot mai mult amenințată.

Sepsi OSK a intrat bine în meci, și încă din primele minute a amenințat poarta lui Buzbuchi prin Ștefănescu, la care Farul a replicat prin Munteanu. În continuare Sepsi OSK a fost mai periculoasă, dar Safranko și Ștefănescu nu au reușit să-l surprindă pe Buzbuchi. Pe final de primă repriză trupa lui Gică Hagi a fost mai periculoasă, însă Budescu și Larie nu au putut să finalizeze. 

În partea secundă prima mare oportunitate a aparținut elevilor lui Bernd Storck, dar reușita lui Safranko a fost anulată pentru o poziție de offside. După acest moment al jocului Sepsi OSK s-a stins, iar Farul a devenit tot mai periculoasă. Munteanu și Deaconu au avut oportunități, în cele din urmă lovitura de grație fiind dată de Grameni. După o lovitură liberă executată de Munteanu, balonul a ajuns la Grameni, iar din perspectiva arbitrului și a sistemului VAR, Dumitrescu a respins din spatele liniei porții.

După această etapă Sepsi OSK rămâne pe poziția a noua în clasament, la două puncte de Petrolul Ploiești, ocupanta locului șase, ultimul care duce în Play-Off. Etapa viitoare alb-roșii vor evolua tot pe teren propriu, având-o ca adversară pe Universitatea Cluj.

Superliga, Etapa 26

Sepsi OSK-Farul Constanța 0-1 (0-0)

Arbitru: Sebastian Colțescu, Asistenți: Radu Ghinguleac, Daniel Mitruți

A marcat: Grameni (87’)

Cartonașe galbene: Rondon (90’+7) – Deaconu (55’)

Sepsi OSK: Niczuly (Moldovan 81’) – Oroian, Ninaj, Kecskes, D. Ciobotariu – N. Păun – Kallaku (Varga K. 77’), Cosmin Matei (Aganovic 77’), Ștefănescu, Fl. Ștefan (Dumitrescu 62’) – Safranko (Rondon 81’). Antrenor: Bernd Storck

Farul: Buzbuchi – Dussaut, Larie (Sîrbu 90’+5), M. Popescu, Kiki – R. Deaconu (Vînă 72’), Queiros (Nedelcu 54’), Grameni  - Cr. Ganea (Boli 54’), L. Munteanu, Budescu (Rivaldinho 54’). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.