SPORT 5 aprilie 2024

A doua remiză în Play-Off

de Marius Raczek | 1031 vizualizări

În etapa a 3-a din Play-Off-ul Superligii, Sepsi OSK a remizat, pentru a doua oară consecutiv pe teren propriu, rezultat 1-1, cu Farul Constanța.

A fost o partidă interesantă, spectaculoasă, dar Sepsi OSK nu a reușit să obțină decât un punct, e drept, având și două goluri anulate. Prima ocazie i-a aparținut lui Ștefănescu, dar șutul acestuia a trecut pe lângă poarta lui Buzbuchi. Ceva mai târziu, portarul oaspeților a intervenit în fața lui Safranko și Păun, păstrând tabela de marcaj intactă. Farul s-a arătat periculoasă prin Munteanu, în replică Oroian reușind să reia în poartă, gol anulat pentru fault în atac. Ultimele două  minute din prima repriză au decis practic rezultatul final. Munteanu a deschis scorul, dar imediat din centrarea lui Dumitrescu, Safranko a restabilit egalitatea.

În partea secundă, Dumitrescu a trimis în poartă, dar pentru a doua oară Sepsi OSK a fost privată de un gol, pe motiv de ofsaid. Autorul golului Farului, Munteanu, putea decide soarta partidei în minutul 79, la o greșeală a lui Ștefan, dar jucătorul constănțenilor, singur cu Niczuly, a trimis în bară. 

Sepsi OSK a obținut al doilea punct în faza de Play-Off, iar etapa următoare va evolua în deplasare la Rapid București.

Superliga, Play-Off, Etapa 3

Sepsi OSK-Farul Constanța 1-1 (1-1)

Arbitru: Andrei Chivulete, Asistenți: Sebastian Gheorghe, Andrei Constantinescu

Au marcat: Safranko (45’) - L. Munteanu (44’)

Caronașe galbene: Ștefănescu (44’), Păun (73’), Ciobotariu (75’), Ștefan (84’) – Ganea (47’)

Sepsi OSK: Niczuly – Oroian (Oteliță 60’), Ninaj, Kecskés (Ștefan 46’), D. Ciobotariu – Varga K. (Alimi 60’), Păun (Aganovic 77’), Dumitrescu - Kallaku, Safranko, Ștefănescu (Debeljuh 46’). Antrenor: Bernd Storck

Farul Constanța: Buzbuchi - M. Popescu, Larie, Dănuleasa (Sîrbu 64’), Dussaut (Marins 14’) - C. Ganea, Queiros (Nedelcu 74’), Grameni – Grigoryan (Vînă 46’), L. Munteanu, I. Cojocaru (Rivaldinho 46’). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.