SPORT 8 octombrie 2020

Înotătorul András Barabás a obţinut trei noi recorduri personale la Campionatul Național

de Covasna Media | 1593 vizualizări

Săptămâna trecută, de miercuri până sâmbătă, la baza de înot Lia Manoliu din București a avut loc Campionatul Național de Înot pentru seniori, tineri și juniori. Acesta s-a desfășurat la bazinul olimpic (50m) în aer liber, unde au înotat pentru câteva zile concurenți veniți din toate colțurile țării.

Printre ei, la categoria tineret, a participat și András Barabás (17 ani), legitimat la ACS Ciprian Sfântu Gheorghe, care s-a întors acasă cu trei recorduri personale la 3 probe din cele cinci probe la care a concurat în cadrul Campionatului Național.

La proba de 50 de metri liber, sportivul a înregistrat un nou record personal cu timpul de 25”55, rezultat care l-a poziționat pe locul al 20-lea în rândul tinerilor (din 101 concurenți) și pe locul al 33-lea în rândul seniorilor (din 120 de concurenți).

La proba de 100m liber a înregistrat timpul de 57”06, care l-a poziționat pe locul 30 la categoria tineret (din 93 concurenți) și pe locul 38 la categoria seniori (din103 concurenți).

La bras, concurentul de la Sfântu Gheorghe a obținut încă două cele mai bune recorduri personale: la 50 de metri, cu timpul de 32”09, ocupând locul 17 din 58 concurenți la categoria tineret și locul 26 din 68 concurenți la categoria seniori. În proba de 100 de metri a sosit cu timpul de 1’12”89, ocupând locul 22 din 42 concurenți la categoria tineret, iar la categoria seniori ocupând locul 31 din 50 concurenți.

La proba de 50m fluture, András a obținut la categoria tineret locul 21 din 89 de concurenți și locul 31 din 103 concurenți la categoria seniori, cu un rezultat de 26”98.

„Sunt mulțumit de rezultatele lui András Barabás și sunt foarte bucuros că a reușit să își îmbunătățească recordul individual deținut anterior în trei probe. Progres înseamnă muncă, determinare, voință dar și să continui să îți depășești recordurile personale. Astfel, în timp, va reuși să egaleze și să depășească rezultatele concurenților mai buni că el. Mulțumesc în mod deosebit sponsorului nostru Bertis pentru sprijinul acordat”, a declarat antrenorul Ciprian Grosu.

(Sursa: Comunicat de presă)

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.