SPORT 20 septembrie 2021

Înfrângeri pentru echipele covăsnene din Liga 3

de Covasna Media | 889 vizualizări

Vineri și sâmbătă, Sepsi OSK 2 și KSE Târgu Secuiesc au disputat partidele contând pentru Liga 3, Seria 5, ambele grupări covăsnene fiind învinse, în deplasare, la Odorheiu Secuiesc, respectiv Pucioasa.

Sepsi OSK 2 a plecat învinsă de pe terenul celor de la FC Odorheiu Secuiesc, chiar dacă pentru alb-roșii au evoluat jucători precum Păun, Achahbar sau Csiszér, jucători cu partide disputate în Liga 1. FC Odorheiu Secuiesc s-a impus cu rezultatul de 2-0, după două reprize identice, în care s-a marcat câte o dată.

Și KSE Târgu Secuiesc a avut o deplasare dificilă, la FC Pucioasa, unde a cedat cu rezultatul de 2-1. Covăsnenii au deschis scorul în minutul 14 prin Tankó, dar în partea secundă gazdele au revenit și au câștigat dramatic, dintr-un penalty transformat în minutul 86.

KSE Târgu Secuiesc a coborât pe poziția secundă a clasamentului, iar Sepsi OSK 2 pe treapta a treia, însă atât prima clasată, FC Pucioasa, cât și cele două echipe ale noastre, au câte șapte puncte, fiind departajate de golaveraj.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.