SPORT 5 mai 2023

Înfrângeri în Liga 3

de Marius Raczek | 715 vizualizări

În Liga 3 a fost programată o etapă intermediară, în Seria 5, ambele echipe covăsnene fiind învinse, Sepsi OSK 2 în deplasare la Brașov, iar KSE Târgu Secuiesc pe propriul teren de AFC Odorheiu Secuiesc.

Sepsi OSK 2 a suferit a treia înfrângere consecutivă în faza de Play-Out. După ce au pierdut cu CS Păulești, apoi, chiar pe propriul teren, cu KSE Târgu Secuiesc, de această dată elevii lui Valentin Suciu au cedat la Brașov. Kids Tâmpa Brașov s-a impus cu rezultatul de 1-0, unicul gol fiind marcat în minutele de prelungire ale primei reprize. Sepsi OSK 2 a aliniat formula de start: Niczuly R. - Cranțea, Cîrstean, Moroşanu, Mitu, Rența, Nistor, Grigore, Stanislav, Gyulai, Kocsis.

Deși părea că își va găsi drumul către salvarea de la retrogradare, prin victoria din etapa trecută de la Sfântu Gheorghe, KSE Târgu Secuiesc a pierdut partida de pe propriul teren cu AFC Odorheiu Secuiesc. Harghitenii, liderii fazei de Play-Out, s-au impus cu rezultatul de 3-0. 

Sepsi OSK 2 a rămas pe poziția a șaptea în clasament, iar KSE Târgu Secuiesc continuă să se afle pe locul zece, ultimul în ierarhia Seriei 3. Astăzi, în cadrul etapei a 7-a, Sepsi OSK primește vizita echipei Olimpic Zărnești, iar sâmbătă, KSE Târgu Secuiesc se va deplasa pe terenul celor de la Kids Tâmpa Brașov.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.