SPORT 3 iulie 2020

Înfrângerea de la Clinceni o coboară pe Sepsi OSK în clasament

de Covasna Media | 1386 vizualizări

După trei partide în care obținuse două victorii și o remiză, pentru Sepsi OSK a venit înfrângerea de la Academica Clinceni. Astfel, echipa noastră se află în acest moment pe poziția a 4-a din Play-Out, un loc destul de periculos care nu mai permite pași greșiți.

Rezultatele etapei a 7-a din Play-Out-ul Ligii 1 au confirmat bunele evoluții din ultima vreme ale echipelor FC Voluntari și Academica Clinceni, cele două grupări ilfovene fiind performerele competiției, de când aceasta s-a reluat. FC Voluntari a trecut de Chindia Târgoviște, iar Academica Clinceni de Sepsi OSK. Dacă situația Chindiei devine tot mai grea, echipa noastră s-a apropiat de zona fierbinte a clasamentului.

Un rezultat bun a reușit FC Hermannstadt care a învins pe Poli Iași, chiar în Copou, sibienii apropiindu-se de Sepsi OSK în clasament, în timp ce trupa lui Mircea Rednic  se află, deocamdată, pe poziția care duce la barajul de supraviețuire în Liga 1. În aceste condiții, partida de duminică dintre Poli Iași și Sepsi OSK se anunță extrem de disputată.

Amintind de partida de duminică, practic Sepsi OSK urmează să întâlnească pe Poli Iași de două ori într-un interval de trei zile, prima dată în cadrul Ligii 1, apoi în manșa retur a semifinalelor Cupei României, ambele dispute având o miză deosebită. Așa cum spunea și finanțatorul covăsnenilor, Diószegi László, se dorește atât o poziție bună în campionat dar și, de ce nu, un trofeu.

Pe de altă parte, Róbert Ilyés, antrenorul secund al echipei noastre, recunoștea că în lipsa unui lot numeros, fiecare jucător care va intra pe teren, va trebui să demonstreze că a meritat încrederea acordată. În aceste condiții, programul încărcat, ritmicitatea alertă a jocurilor va fi un adversar în plus pentru Sepsi OSK într-un sezon în care alb-roșii pot scrie cea mai importantă filă din istoria clubului.

Partida Poli Iași-Sepsi OSK contând pentru etapa a 8-a din cadrul Play-Out-ului Ligii 1 se va disputa duminică, 5 iulie, cu începere de la ora 13:00.

Clasament Play-Out: 1. Viitorul Constanța-31p, 2. FC Voluntari-27p, 3. Academica Clinceni-26p, 4. Sepsi OSK-24p, 5. FC Hermannstadt-21p, 6. Poli Iași-18p, 7. Chindia Târgoviște-17p, 8. Dinamo București-17p. 

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.