SPORT 1 aprilie 2024

Înfrângere în prima partidă din semifinalele LNBF

de Marius Raczek | 937 vizualizări

Sepsi-SIC a început seria partidelor din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin cu o înfrângere, chiar la Sfântu Gheorghe, în fața echipei FCC Baschet UAV Arad.

Clasată pe poziția secundă la finalul sezonului regulat, Sepsi-SIC a avut dreptul de a disputa prima partidă din semifinale pe propriul teren. Deși debutul de partidă a fost favorabil fetelor pregătite de Zoran Mikes, FCC Baschet UAV Arad s-a ținut bine, pierzând primele două sferturi la trei, respectiv un punct. După pauză, ambele sferturi au revenit arădencelor, mai mult chiar, în ultimul sfert reușind să se desprindă decisiv. FCC Baschet UAV Arad s-a impus cu rezultatul de 86-79 (20-23, 19-20, 17-14, 30-22.) Principalele marcatoare au fost: Hristova (38 de puncte), Range (13 puncte), Jankovic și Nyström (ambele cu câte 9 puncte).

A doua partidă a semifinalei se va disputa joi, 4 aprilie, la Arad, când, pentru a rămâne în cursa calificării în finală, Sepsi-SIC este obligată să câștige. În cazul victoriei, partida decisivă va avea loc la Sfântu Gheorghe, în data de 9 aprilie.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.