SPORT 21 noiembrie 2018

500 de oameni la deszăpezirea Stadionului Municipal din Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 1054 vizualizări

Zăpezile căzute în ultima vreme nu au afectat programul echipei de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe. După cum spuneau în vară oficialii echipei, este posibil ca în condițiile unei ierni geroase, echipa să își dispute meciurile de pe teren propriu  la Ploiești, pe Stadionul ”Ilie Oană”. O altă variantă înaintată la debutul sezonului era și Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Ieri la prânz, 500 de oameni au venit la Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe pentru a ajuta la acțiunea de deszăpezire. În cursul nopții a fost instalată și o prelată pentru a proteja suprafața de joc de potențialul îngheț.

Varianta luată în calcul, în cazul în care va fi nevoie, este, la momentul actual, arena ploieșteană. Totuși, ținând cont de faptul că niciun alt stadion nu are pornită instalația subterană de încălzire, nu este cazul ca mutarea să aibă loc, condițiile fiind echivalente.

Mai mult, președintele clubului, Diószegi László era optimist și ne-a transmis că ”este convins că toate meciurile de pe teren propriu Sepsi OSK Sf. Gheorghe le va disputa la Sf. Gheorghe”.

Deocamdată, cu ajutorul suporterilor, se mizează că la ora jocului de sâmbătă, 24 noiembrie, contra celor de la Astra Giurgiu, terenul de joc va fi practicabil. Meciul va avea loc cu începere de la ora 16.00.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.