SPORT 15 aprilie 2009

42 de medalii pentru sportivii din Sfântu-Gheorghe

de Covasna Media | 627 vizualizări

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu-Gheorghe a participat în perioada 10-14 aprilie la Campionatele Naţionale de JU-JUTSU (IJJF) de la Constanţa, rezervate aspiranţilor, juniorilor şi seniorilor duo-demonstrativ şi fight ing. Cei 25 de sportivi care au reprezentat Sfântu Gheorghe la Constanţa au fost însoţiţi de antrenorul Petre Oltean, obţinând 42 de medalii, câte un loc doi pe cluburi la secţiunea duo-demonstrativ, la cea de fighting şi la cea de competiţie.

Potrivit lui Petre Oltean, CSM Sfântu Gheorghe a finanţat cu 10.000 de lei cheltuielile implicate de participarea la Campionate, pentru a le asigura sportivilor condi ţii decente pe parcursul competiţiei.

„Am concurat alături de foarte multe cluburi puternice şi suntem mândri de rezultatele obţinute. Cred că este foarte im por tantă participarea noastră, mai ales în condiţiile în care majoritatea sportivilor noştri, reformaţi ori catolici, au renunţat la a-şi petrece sărbătorile de Paşti alături de familii, pentru a reprezenta Sfântu-Gheorghe în cadrul Campionatelor de la Constanţa”, ne-a declarat Petre Oltean, după întoarcerea de la Constanţa. Sportivii din Sfântu-Gheorghe s-au întors acasă cu 24 de medalii de bronz, 14 de argint şi patru de aur.

Monica Rizea

Teme articol: CSM Petre Oltean
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.