SPORT 17 martie 2011

4 jucătoare şi antrenorul de la Sepsi BC la All Star Game

de Covasna Media | 412 vizualizări
All Star Game-ul Feminin din acest sezon va avea loc la Dej în data de 27 martie, imediat după final-four-ul Cupei României de la Satu Mare şi, conform Federaţiei Române de Baschet, de la echipa din Sfântu Gheorghe vor participa antrenorul Veres Attila şi jucătoarele Vass Ildiko, Annemarie Părău, Andrea Walker şi Andreea Huţanu care va fi rezervă. Vineri, Sepsi BC va face deplasarea la Arad, pentru confruntarea de sâmbătă

All Star Game-ul Feminin din acest sezon va avea loc la Dej în data de 27 martie, imediat după final-four-ul Cupei României de la Satu Mare şi, conform Federaţiei Române de Baschet, de la echipa din Sfântu Gheorghe vor participa antrenorul Veres Attila şi jucătoarele Vass Ildiko, Annemarie Părău, Andrea Walker şi Andreea Huţanu care va fi rezervă.

Vineri, Sepsi BC va face deplasarea la Arad, pentru confruntarea de sâmbătă de la ora 18.00 cu Universitatea I.C.I.M., urmând ca marţi de la ora 19.00 să dispute în Sala Sporturilor Szabo Kati ultimul meci al fazei a doua a campionatului, cu liderul la zi C.S.M. Satu Mare.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.