SPORT 15 octombrie 2015

135 de fotbalişti juniori în competiţie la Întorsura Buzăului

de Covasna Media | 895 vizualizări

Etapa a 6-a a campionatului de fotbal pentru Juniori D, categoria 2003-2004, s-a desfăşurat sâmbătă pe stadionul din zona Camping a oraşului Întorsura Buzăului. Organizatorul acestei etape din cadrul competiţiei sportive judeţene a fost Asociaţia Sportivă „Ciucaşul” din Întorsura Buzăului. La eveniment au participat 9 echipe de Juniori, respectiv 135 de copii din întreg judeţul Covasna.

„Este foarte clar că scopul evenimentului este acela de a promova sportul. La momentul acesta, la Întorsura Buzăului fotbalul este un sport de masă. Ne-am dorit să aducem cât mai mulţi copii să facă mişcare şi să îşi dezvolte spiritul de competiţie”, a declarat Constantin Iagăr, preşedintele A.S. Ciucaş.

„Din punctul meu de vedere, evenimentul a fost unul foarte reuşit. Ne-a ajutat şi vremea, care a fost extraordinară pentru fotbal. În ceea ce priveşte organizarea, cred că o să primim o notă mare de la Direcţia pentru Sport şi AJF Covasna. Am avut baza sportivă pusă la punct, dar şi asistenţă medicală şi tot ceea ce a fost necesar pentru ca evenimentul să decurgă fără probleme. Cu ajutorul Consiliului Local şi al conducerii Primăriei din Întorsura Buzăului, precum şi cu sprijinul S.C. Luci S.R.L, am reuşit să oferim mâncare tuturor copiilor care au participat la eveniment. Mai mult decât atât, am rămas plăcut surprins să constat la finalul competiţiei sportive că totul s-a desfăşurat într-un climat de cooperare, fără incidente”, ne-a mai spus Constantin Iagăr, principalul organizator.

Preşedintele A.S. Ciucaş a precizat că iubitorii sportului din Întorsura Buzăului au sprijinit necondiţionat organizarea evenimentului de sâmbătă. „Vreau să le mulţumesc tuturor celor care ne-au ajutat în organizarea concursului, începând de la părinţii şi prietenii copiilor, care ne-au ajutat să montăm porţile, până la cei care ne-au ajutat cu tehnică şi echipamente. Transmitem un gând bun pentru fiecare şi sperăm să ne putem baza pe ajutorul lor şi la evenimentele viitoare.”

Competiţia la care participă categoria Juniori D se organizează în toate oraşele judeţului Covasna, prin rotaţie, primăvara şi toamna. Următoarea etapă se va desfăşura peste două săptămâni şi va fi organizată de prima clasată a campionatului, SEPSI OSK Sfântu Gheorghe.

(Iulia Drăghici)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.