SPORT 5 septembrie 2023

11 medalii cucerite de sportivii de la CSM Sfântu Gheorghe în cadrul Cupei României la Ju-Jitsu

de Marius Raczek | 864 vizualizări

În perioada 1-3 septembrie 2023, în Sala Polivalentă a CSȘ Tecuci, jud. Galați s-a desfășurat Cupa României la Ju-Jitsu (IJJF), rezervată tuturor categoriilor de vârstă, la toate probele competiționale recunoscute de Federația Română de Arte Marțiale, competiție care a adunat la start în jur de 350 de sportivi din întreaga țară.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat la această competiție națională cu doar 7 sportivi, legitimați la secția de Arte Marțiale, pregătiți de antrenorii Cristina și Petru Oltean. Rezultatele obținute au fost următoarele: Pavel Denis locul I, medaliat cu aur la seniori, categoria -56 kg, proba de Fighting; Onișoru Gabriela-Mihalea, 2 Locuri I, dublă medaliată cu aur la probele Fighting, categoria – 63 kg, U16 ani (juniori II) și U18 ani (juniori I); Ene David, 2 locuri I, dublu medaliat cu aur la probele Fighting și Ne-Waza, categoria -38 kg, U12 ani; Munteanu Gabriel 2 medalii, locul I, medaliat cu aur la proba de Fighting și locul III la proba de Ne-Waza la categoria -73 kg, U18 ani (juniori I); Pietrăreanu Mihnea, locul II, medaliat cu argint la categoria -24 kg,U12 ani, proba de Fighting; Dáncs David-Erik, 2 medalii, un loc II, medaliat cu argint la proba de Fighting și un loc III, medalie de bronz la proba de Ne-Waza, categoria-38 kg, U14 ani; Mureșan Florentin, locul III, medaliat cu bronz la categoria -81 kg, U18 ani, proba de Fighting.

Sportivii de la CSM Sfântu Gheorghe au avut o evoluție foarte bună, practic toți sportivii prezenți urcând pe podiumul de premiere. Astfel, la finalul competiției CSM Sfântu Gheorghe a cumulat un total de 11 medalii, dintre care șase de aur, două de argint și trei de bronz.

CSM Sfântu Gheorghe dorește să aducă mulțumiri directorului George Carcadia, pentru sprijinul acordat, dar și părinților și tuturor celor care au contribuit, și s-au implicat, în pregătirea și participarea acestor sportivi la o competiție majoră, de nivel național.

De asemenea, CSM Sfântu Gheorghe anunță că se fac selecții și înscrieri, la secțiile de performanță, Arte Marțiale și Judo (informații suplimentare la antrenorii: Oltean Petru (telefon 0744378469) și Oltean Cristina (telefon 0760297621).

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.