SPORT 15 ianuarie 2020

11 medalii ale Asociației Club Sportiv Ciprian la cele 9 competiții internaționale de înot

de Covasna Media | 1713 vizualizări

Participarea internaţională a clubului CSG în anul 2019 s-a materializat prin prezenţa la 9 (nouă) competiţii internaționale de înot, unde  s-au obținut 11 medalii: 1 medalie de AUR, 6 medalii de ARGINT, 4 medalii de BRONZ.

Palermo - Italia, Genova - Italia, București - România, Paris - Franța, Chiasso - Elveția, Stockholm - Suedia, Izvorani - Romania, Massarosa - Italia, Ordizia - Spania sunt locurile unde antrenorul Clubului Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe și elevii săi au participat în 2019, la prestigioase competiții internaționale de înot, cu vechime în calendarul competițiilor internaționale, concurând cu sportivi de talie mondială.

Dintre cei care s-au remarcat pe baza competențelor sportive, la competițiile internaționale, înălțând cu mândrie drapelul României, îi menționăm pe Artene Maria Raluca, Barabás András, având ambii în vârstă de 16 ani, și Becze Zétény Benedek în vârstă de 15 ani.

Cei 10 ani de muncă, disciplină și perseverență s-au concretizat și prin obținerea de către Artene Maria Raluca a medaliei de aur la Trofeo Nicola Ferrante 2019 - Palermo, Italia, la proba de 50m spate, cu timpul 32”39, dar și prin remarcabila medalie de bronz, la categoria seniori și tineret, obținută la Cupa României de juniori, tineret și seniori, care a avut loc la Brașov, la proba 50m spate, cu timpul 31”71. La băieți, Barabás András, la categoria juniori, s-a evidențiat obținând medalii de argint la competițiile 11th European Swim Meet, de la Paris - Franța și 15° Gran Premio Italia 2019 - 43° International Swimming Trophy „Mussi-Lombardi-Femiano”,  de la Massarosa - Italia  și Becze Zétény Benedek, la cadeți, prin medalia de argint obținută la 15° Gran Premio Italia 2019 - 43° International Swimming Trophy „Mussi-Lombardi-Femiano”,  de la Massarosa - Italia.

Antrenorul Grosu Ciprian, promovat la gradul de antrenor maestru la înot, cu peste 14 ani de experiență, îndrumând peste 100 de copii, cu rezultate foarte bune în competiții, a coordonat cele peste 1.000 de ore de antrenament în 2019, fiind un exemplu în reprezentarea acestui sport pentru tinerele speranțe din Covasna, dând dovadă de perseverență, modestie, pasiune, ambiție și spirit de echipă.

„Pentru 2020 ne propunem să participăm la cât mai multe competiții naționale și internaționale, avem deja confirmate participarea la Competițiile Internaționale din Portugalia, Germania, Suedia, Spania și Italia. Toate aceste lucruri nu ar putea fi posibile fără ajutorul și susținerea sponsorilor noștri. Așadar facem un apel către cei care simt să se asocieze sau să fie parteneri în viitoarele competiții, să încurajeze tinerii sportivi din Covasna care practică acest sport extrem de sănătos. Vă mulțumim”, a declarat antrenorul maestru de înot Ciprian Grosu.

(Sursa: comunicat de presă)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.