SPORT 13 iunie 2023

100 de copii pe teren, în turneele de fotbal de la Zilele Ozunului

de Diana Pantelimon | 941 vizualizări

Stadionul „Szentpáli Géza” din Ozun s-a umplut de culoare și de energia a 100 de copii care au participat sâmbătă, 10 iunie a.c., la turnee de fotbal, pe două categorii de vârstă. Acestea au fost organizate cu prilejul Zilelor Comunei Ozun, ediția a 16-a.

Câștigătorii celor două competiții au fost:

Cat. 2010: Locul 1 - FC Pusztai, Locul 2 - Steaua, Locul 3 - Venusz Ozun

Cat. 2008: Locul 1 - Steaua, Locul 2 - Venusz Ozun, Locul 3 - FC Pusztai.

Totodată, au fost organizate mai multe jocuri sportive, care au adus zâmbete și bună dispoziție pe fețele participanților.

„La eveniment au participat și părinții, bunicii, rudele și prietenii copiilor, care au avut parte de o zi frumoasă alături de cei dragi. Suntem mândri că facem parte din comunitatea localității Ozun și vrem să dăruim comunității cât mai multe astfel de momente frumoase. Nu în ultimul rând, mulțumim Primăriei Ozun pentru sprijinul acordat, pentru implicarea în viața sportivă a localității și pentru promovarea fotbalului la nivel local și județean. Vă așteptăm cu drag la următoarea ediție”, ne-a transmis antrenorul A.S. Atletico Steaua și coordonatorul sportiv A.S. Venusz Ozun, Mihail Lazăr.

Echipele participante au primit cupe și toți copiii prezenți la jocuri, câte o medalie.

Activitățile sportive au fost organizate cu sprijinul Primăriei Ozun în colaborare cu A.S. Venusz Ozun și A.S. Atletico Steaua.

Sursa foto: Mihail Lazăr

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.