SOCIAL 2 octombrie 2019

„Ziua Porților Deschise” la Adăpostul de la Câmpu Frumos

de Daniela Luca | 908 vizualizări

Covăsnenii sunt așteptați să petreacă timp în compania celor mai buni prieteni ai omului 

Sâmbătă, 5 octombrie, între orele 12:00-16:00, TEGA S.A. și Asociația pentru câini fără stăpân AMY organizează „Ziua porților deschise” la Adăpostul de câini de la Câmpul Frumos. Scopul principal al evenimentului este încurajarea adopției, spun organizatorii. 

Toți iubitorii de animale sunt așteptați sâmbătă la Adăpostul de câini de la Câmpul Frumos. Vizitatorii vor avea ocazia să vadă animalele care locuiesc acolo, să le aducă bunătăți și să se joace cu ele. Nu în ultimul rând, ei pot să adopte un patruped de la Adăpost. 

„Vrem ca lumea să vină și să vadă câinii pentru că e nevoie de adopții la Câmpu Frumos. Avem foarte mulți câini și vine perioada de împerechere și iarăși o să fie o mulțime de câini pe străzi pe care îi vor captura și nici nu mai avem unde să îi punem. E foarte greu. Sunt foarte mulți câini și adopții foarte puține. Ne-am gândit să facem această acțiune ca să vină mai multă lume să îi vadă. E una când vezi câinele față în față, te uiți în ochii lui și e altceva când îi vezi în fotografii pentru că am încercat și prin promovarea cățeilor pe diferite pagini pe internet, dar foarte puțini au reacționat. De aceea am ales sâmbăta ca lumea să nu lucreze și poate reușim”, ne-a declarat președintele Asociației AMY, Pora Kinga.

Directorul TEGA S.A., Máthé László, ne-a spus că în momentul de față în Adăpostul de la Câmpu Frumos sunt 161 de suflete. În ultimele trei luni au fost adoptați un număr de 44 de câini, majoritatea în străinătate, în Anglia și Olanda. 

„Mai mult adoptăm în străinătate. Prea multă lume nici nu știe unde e Adăpostul de câini și poate că prin acest eveniment vor veni și vor adopta”, a adăugat Máthé László. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.