SOCIAL 27 februarie 2020

Zi de donații pentru cățeii abandonați

de Daniela Luca | 1702 vizualizări

Acțiunea va avea loc în parcarea unui supermarket din Sfântu Gheorghe 

Asociația pentru câini fără stăpân AMY organizează pentru prima oară o zi dedicată donațiilor pentru sufletele pe care le au în grijă. Evenimentul va avea loc în sâmbătă, pe 29 februarie, între orele 10:00 și 16:00, în parcarea supermarketului Supeco din Sfântu Gheorghe. Cei care nu vor să rămână indiferenți, pot dona hrană uscată pentru căței și pisici, conserve, orez, bani sau alte bunuri care pot fi de ajutor. Acțiunea va avea și un scop educativ.

„În primul rând organizăm evenimentul pentru donații, mâncare și orice pot să ofere oamenii. În al doilea rând avem niște pachete de informații despre sterilizări și alte detalii importante care credem că ar trebui să le cunoască toată lumea. Avem niște flyere și le vom distribui oamenilor să citească, să se informeze și să înțeleagă de ce ar trebui sterilizați câinii și pisicile. Am cerut de la TEGA și săculețe pentru animale pentru că e mare problemă în oraș că sunt foarte mulți stăpâni care nu strâng după animăluțele lor. O să dăm doritorilor câte 30 de bucăți. Cei care zic că nu primesc săculețe, acum au posibilitatea să vină să ia pentru că oferim și noi”, a precizat președintele Asociației AMY, Pora Kinga.

Astfel, pe lângă șansa de a face o faptă bună, cei interesați pot primi informații utile de la voluntarii AMY, care vor fi prezenți sâmbătă, pe 29 februarie, între orele 10:00 și 16:00, în parcarea supermarketului Supeco, de pe strada Lunca Oltului nr. 3.

Asociația pentru câini fără stăpân AMY a fost înființată în anul 2016 cu scopul de a salva cât mai mulți câini prin adopție, dar și pentru informarea populației asupra importanței sterilizării.  

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.