SOCIAL 6 decembrie 2017

Voluntarul anului la ISU Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 759 vizualizări

Ráduly Erika a fost declarată marți, de pompierii covăsneni, cel mai devotat voluntar din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna. Premierea s-a făcut pe 5 decembrie, de Ziua Internațională a Voluntarilor.

Voluntarului anului la ISU Covasna a fost numit datorită implicării de care a dat dovadă în cadrul programului naţional „Salvator din pasiune”.

„ISU Covasna a oferit o diplomă de merit celui mai devotat voluntar – doamnei Ráduly Erika, pentru că participă cu regularitate şi se implică în mod activ la activităţile organizate de către inspectoratul nostru şi nu numai.

În luna octombrie, a făcut parte din echipa care a reuşit să construiască 36 de case în 5 zile în judeţul Bacău, în cadrul evenimentul „BIG BUILD 2017”, iniţiat de organizaţia Habitat for Humanity România

Îi dorim mult succes în activitatea de voluntar, îi asigurăm pe toţi cei care sunt înscrişi în programul „Salvator din pasiune” că vor avea parte de întregul nostru sprijin şi că sperăm ca atunci când intră pe poarta instituţiei noastre, să se simtă ca „acasă”!”, arată un comunicat de presă al ISU Covasna.

Programul de voluntariat din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență, „Salvator din pasiune” se adresează persoanelor cu vârsta între 16 și 65 de ani.

La nivelul județului Covasna, programul a fost accesat de mai multe persoane care au dorit să se implice în mod activ în viaţa comunităţii, să participe efectiv la acţiunile de răspuns operativ generate de manifestarea situaţiilor de urgenţă (incendii, inundaţii, dezastre naturale, epidemii etc.), să-și însuşească şi să pună în aplicare noţiuni de bază în acordarea primului ajutor calificat, să se implice în acţiuni de ajutor umanitar sau să popularizare în rândul cetăţenilor măsuri preventive.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.