SOCIAL 24 august 2017

VIDEO Ce spun șefii de la Tega despre noile tarife la înmormântare

de Iulia Drăghici - Taraș | 1509 vizualizări

Subiectul prețurilor a fost reluat joi, în cadrul unei conferințe de presă, de reprezentanții companiei de salubritate, care de o lună administrează cimitirul din Sfântu Gheorghe

Noile prețuri pentru înmormântare nu sunt stabilite de Tega, ci de Consiliul Local Sfântu Gheorghe și nu sunt negociabile, au spus, în repetate rânduri, reprezentanții companiei de salubritate, joi, în cadrul unei conferințe de presă. 

Problematica prețurilor majorate pentru înmormântări, după ce serviciul de la Sfântu Gheorghe a intrat în sarcina companiei de salubritate Tega, a revenit în discuție joi, în cadrul unei conferinței de presă. Directorul general Máthé László și managerul administrativ, Kádár István, au ținut expres să sublinieze că nu ei au stabilit tarifele, ci Consiliul Local Sfântu Gheorghe. Aceștia au precizat și că lista cu noile tarife a fost făcută publică înainte de a fi votată. 

Tot în cadrul întâlnirii de joi aceștia au precizat ce lucrări s-au făcut în ultima lună la Cimitirul comun din reședința de județ, dar și planurile pentru viitor în ceea ce privește administrarea spațiului. 

Detalii atât în videoclipul următor, cât și în ediția de vineri, 25 august a ziarului Observatorul de Covasna.

 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.