SOCIAL 19 octombrie 2010

Victorie fără emoţii pentru Sepsi BC în inima Ardealului

de Covasna Media | 643 vizualizări

Baschetbalistele de la Sepsi BC au început în forţă meciul de sâmbătă de la Cluj, cu Universitatea, primul sfert încheindu-se 24-7. 22-9 a fost scorul celui de-al doilea sfert, deşi schimbările au început să apară în formaţie, întregul lot ajungând să fie rulat până la finalul unui meci dominat cap-coadă de fetele din Sfântu Gheorghe. 86-48 a fost scorul final, Florentina Ardeleanu reuşind în ultima secundă, spre deliciul spectatorilor prezenţi la meci, un coş spectaculos de la jumătatea terenului.

Victorie facilă şi la Oradea

Luni a avut loc partida dintre CSU Oradea - Sepsi BC. 35-76 a fost scorul unui meci fără istoric, dominat în totalitate de fetele din Sfântu Gheorghe. Rulând toate jucătoarele aflate la dispoziţie, antrenorul Veres Attila s-a declarat mulţumit de cele două rezultate bune obţinute în aceste două deplasări, dar a subliniat că mai este mult de muncă pentru ca jocul echipei să-l mulţumească pe deplin.

Încrezători până la capăt în fetele de la SEPSI BC, aşteptăm cu interes meciul de sâmbătă de pe teren propriu, cu CSM Satu Mare, o echipă incomodă şi cu care în ultimii ani am avut meciuri extrem de disputate.

Mădălin Guruianu

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.