SOCIAL 31 ianuarie 2023

Un nou eveniment în cadrul programului „Noi, femeile”

de Daniela Luca | 643 vizualizări

Biroul pentru Tineret Sfântu Gheorghe organizează miercuri, 1 februarie, un nou eveniment în cadrul programului „Noi, femeile”. Acesta se va ține la Centrul de Artă din Transilvania, de pe strada Oltului, nr. 2 din Sfântu Gheorghe. Viceprimarul Vargha Fruzsina și psihologul, profesorul universitar și scriitoarea dr. Ágota Antalka vor aborda cu cei prezenți subiectul relațiilor și al iubirii. Participanții trebuie să se înscrie în prealabil. 

„Ai auzit vreodată de cele cinci limbaje ale iubirii? Te întrebi dacă tu și partenerul tău vorbiți aceeași limbă? Dacă da, atunci locul tău este la un nou eveniment din seria „Noi, femeile”, unde, pe 1 februarie, de la ora 17:00, la @EMŰK, toate participantele vor afla ce limbă a iubirii vorbesc. Bazându-ne pe cele cinci limbaje ale iubirii descrise de autorul american și expertul în relații Gary Chapman, vom analiza în profunzime diferitele nevoi pe care le au oamenii atunci când vine vorba de iubire”, se arată în descrierea evenimentului. 

Printre invitații la evenimentul care va avea loc la Centrul de Artă din Transilvania se numără viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Vargha Fruzsina, și psihologul, profesorul universitar și scriitoarea dr. Ágota Antalka.

Coordonatoarea evenimentelor din cadrul programului „Noi, femeile”, Benő Pálma, ne-a spus că aceasta este cea de-a treia întâlnire tematică, iar primele două au avut succes în rândul publicului. 

„La prima noastră întâlnire din septembrie am avut ocazia să discutăm despre clișee și stereotipuri legate de feminitate și am abordat, de asemenea, rolurile și așteptările față de femei. Și în decembrie, la evenimentul numit „Program – me time”, fiecare participantă a putut să își facă propria mască de față și cremă hidratantă de la Kati Naturals. În cadrul întâlnirilor, vom mai aborda teme precum: viața sănătoasă, nutriție, îngrijire personală, sănătate mintală, gastronomie, excursii, relații, rezolvarea conflictelor. La prima întâlnire au participat 24 de persoane, iar la cea din decembrie – 27”, ne-a spus Benő Pálma. 

Participarea la evenimentul de miercuri este gratuită, dar înregistrarea este obligatorie, spun organizatorii. Înscrierile se fac accesând link-ul de pe pagina evenimentului „Mi nők - A szeretet öt nyelve / Noi, femeile - Cele cinci limbaje ale iubirii”. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.