SOCIAL 8 ianuarie 2020

Un nou caz de violență în familie, „rezolvat” la poliție

de Iulia Drăghici - Taraș | 1728 vizualizări

Polițiștii covăsneni au emis luni, 6 ianuarie, un nou ordin de protecție provizoriu. Documentul vizează un bărbat de 43 de ani, care și-a amenințat și lovit concubina, o femeie în vârstă de 49 de ani din Sfântu Gheorghe. Acum, acesta nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de victimă, de fiul acesteia și de locuința acestora. 

La data de 06.01.2020, în jurul orei 12.00, Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată prin plângere de către  o femeie în vârstă de 49 de ani, despre faptul că în data de 04.01.2020, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor discuţii contradictorii şi a consumului de băuturi alcoolice a fost amenințată și lovită de concubinul ei, un bărbat în vârstă de 43 ani.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului,  a rezultat că  victima se încadrează în situația de risc iminent, în consecință polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu.

Prin ordinul de protecție provizoriu au fost dispuse evacuarea temporară din locuință a agresorului, obligarea acestuia să păstreze o distanță de 200 de metri față de victimă și de fiul acesteia și obligarea agresorului să păstreze o distanță de 200 de metri față de locuința victimei”,  arată IPJ Covasna, într-un buletin de presă transmis marți. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.