SOCIAL 22 ianuarie 2023

TNL propune o campanie de implicare civică mai puțin convențională pentru numărul unic pentru copiii abuzați, exploatați sau neglijați (P)

de Covasna Media | 1251 vizualizări

TNL propune o campanie de implicare civică mai puțin convențională pentru numărul unic pentru copiii abuzați, exploatați sau neglijați -119.

Astăzi, la Sfantu Gheorghe, in prezenta președintelui TNL Covasna, Razvan Comaneci, a președintelui PNL Covasna, Olimpiu Floroian, a subprefectului județului Covasna, Cosmin Boricean și a președintelui OPV3, Janel Leaua, tinerii din cadrul TNL Covasna au desfășurat a doua etapa a campaniei #119inScaraMea. 

Materialele de informare au fost duse pe teren in Sfantu Gheorghe, Întorsura Buzaului si Targu Secuiesc.  Ne dorim ca fiecare copil, mamă, tată, bunic sau vecin să știe că au la dispoziție numărul 119 pentru a suna gratuit și că o echipă specială va interveni pentru fiecare copil aflat în pericol sau dificultate – 24/7. 

Din datele de până acum, cele mai multe cazuri de violență sau neglijență se petrec în familie. De aceea, consilierul de stat Madalina Turza- inițiatoarea proiectului - s-a gândit că cel mai bun loc pentru afișele 119 este scara blocului.

TNL Covasna

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.