SOCIAL 5 noiembrie 2020

Tânăr în Târgu Secuiesc – Cercetare despre tineret 2020 – Integrăm tinerii în comunitate!

de Covasna Media | 1357 vizualizări

Asociația Tinerilor din Târgu Secuiesc (KVISZ) desfășoară pe parcursul lunii noiembrie o cercetare despre tineret, ca să le cunoască mai bine țelurile, visurile, situația lor actuală și să le evalueze nevoile.

Scopul asociației este să aibă o deschidere cât mai largă către tineri, să dezvolte o relație cât mai activă cu ei, în urma căreia să poată să-și continue activitatea de reprezentare în conformitate cu nevoile, aspirațiile și interesele lor actuale. În acest scop, asociația a inițiat o cercetare, care din cauza pandemiei sa desfășoară în spațiul online, prin completare unui formular complex, destinat celor de 14-35 de ani, mai precis celor care își petrec o parte importantă din viață în Târgu Secuiesc, fie că studiază, lucrează sau se distrează aici. Formularul realizat cu sprijinul specialiștilor din domeniu se referă la diferite etape ale vieții, la distracție, la educație, la muncă, respectiv la aspecte legate de emigrare și alte teme legate de viața de zi cu zi și de viitorul tinerilor. Rezultatele vor fi utilizate la realizarea unei Strategii de Tineret, care va fi parte integrantă a Strategiei de dezvoltare a orașului și va oferi răspunsuri reale pentru probleme concrete. 

„Ca Târgu Secuiesc să devină un oraș cu adevărat trendy, tineresc, unde tinerii să se simtă bine, este nevoie să încurajăm generația tânără să-și spună părerea legată de temele relevante pentru ei și să participe la modelarea vieții de zi cu zi. Din această cauză, rugăm toți tinerii să completeze formularul, și să-și expună părerea și nevoile în mod sincer” – a declarat Szöllősi Tamás, președintele KVISZ, inițiatorul proiectului.

Asociația Tinerilor din Târgu Secuiesc consideră că este important să se adreseze tinerilor în limbajul lor, cu metode mai pe gustul lor, acest lucru se reflectă în motto-ul ales și în identitatea vizuală modernă, inspirată din lumea meme-urilor. Nu în ultimul rând, cei care completează formularul au șansa să câștige două bilete la următoarea ediție a Vibe Festival din Târgu Mureș.

Organizatorul consultației este Asociația Tinerilor din Târgu Secuiesc. Parteneri: Primăria Târgu Secuiesc, Casa de cultură Vigadó, Vibe Festival.

Informații suplimentare se găsesc pe pagina de Facebook a Asociației Tinerilor din Târgu Secuiesc

Formularul: https://forms.gle/BvDATxDzC1RbjhY88

Asociația Tinerilor din Târgu Secuiesc (KVISZ)

 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.