SOCIAL 18 decembrie 2020

Spiridușii de la Asociația Salvatore au ajuns cu daruri la 150 de familii

de Daniela Luca | 1107 vizualizări

„Binele pe care îl faci pentru alții este binele pe care ți-l faci ție însuți”

Darurile de Crăciun au fost împărțite săptămâna aceasta de voluntarii Asociației Salvatore celor 150 de familii nevoiașe din județ. Organizatorii le transmit mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în campania „Fii și tu un înger”. Reprezentanții asociației au precizat că extragerea biletelor câștigătoare la Tombola de Crăciun va avea loc sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 12:00. 

În preajma sărbătorilor de iarnă, peste 500 de bilete de tombolă în valoare de 5 lei au fost vândute de voluntarii Asociației Salvatore. Din suma adunată s-au pregătit și distribuit pachete cu alimente de bază celor care duc lipsă. 

„Cel puțin odată pe an trebuie să reușim să ieșim din zona noastră de confort și să ne îndreptăm atenția spre ceilalți, împărtășind bucuria, libertatea de a dărui. Binele pe care îl faci pentru alții este binele pe care ți-l faci ție însuți. Am continuat și anul acesta campania umanitară. Împreună cu voluntarii noștri am vrut să întindem o mână de ajutor familiilor mai puțin norocoase, familiilor care nu au posibilitatea să ofere celor mici un Crăciun de povești, un Crăciun la care mulți copii doar visează. Orice donație este de ajutor, indiferent că este o haină, un aliment, o jucărie sau o mică sumă de bani. Din banii strânși în urma proiectului Tombola Crăciunului am reușit să cumpărăm alimente și cele necesare copilașilor și familiilor acestora. Pachetele cu alimente și dulciuri au fost atent pregătite de spiridușii Moșului. Ne-am propus să ajungem la cât mai multe familii, în locuri izolate, locuri unde Moș Crăciun ajunge mult mai greu. Astfel, în perioada 14-17 decembrie, voluntarii inimoși, spiridușii Moșului, au reușit să distribuie 150 de pachete cu alimente și dulciuri. Împreună am reușit să ducem zâmbete pe chipurile celor din jur, din casă în casă, din inimă în inimă, dintr-un loc în altul. Căldura Crăciunului ne-a adus pe toți mai aproape de aceste familii”, ne-a spus președintele Asociației Salvatore, Buna Hunor-Attila.  

Familiile la care au ajuns valutarii cu pachetele de alimente sunt toate colțurile județului - din zonele Baraolt, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Căpeni, Bodoș, Biborțeni, Herculian, Ojdula, Sânzieni, Turia, Ghelința, Moacșa, Ilieni, Bodoc și Bixad. Daruri au fost livrate și la Centrul de Zi „Boldog Apor Vilmos” din Covasna. 

„În numele staff-ului de conducere al asociației am dori să aducem mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în derularea și buna desfășurare a acestor activități. Mulțumim în primul rând voluntarilor inimoși, sponsorilor care an de an ne ajută, precum și tuturor locuitorilor din județ care au simțit nevoia de a ajuta. Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire. Asociația Salvatore vă dorește un Crăciun fericit”, a mai transmis Buna Hunor-Attila.  

Extragerea biletelor norocoase va avea loc sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 12:00, în mediul online, pe pagina de Facebook a Asociației Salvatore. Orice persoană care a cumpărat bilete de tombolă are șansa să câștige unul din cele 70 de premii puse la bătaie de sponsorii care au sprijinit asociația și anul acesta. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.