SOCIAL 18 martie 2019

Seminar gratuit de Parenting, la Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 1074 vizualizări

Participanții trebuie să își facă rezervare, iar locurile sunt limitate

Părinții care vor să știe cum să rezolve problemele din relațiile cu cei mici sunt invitați la seminarul gratuit de Parenting. Pe 10 aprilie, la Best Western Hotel Park din Sfântu Gheorghe, Trainerul Daniel Cîrț va prezenta cele 18 tehnici fundamentale de Parenting create de Urania Cremene. Locurile la seminar sunt limitate, iar părinții se pot înscrie atât la o sesiune de dimineață, cât și la una de seară.

Seminarul de Parenting la care au participat peste 50.000 de părinții din toată țara, va ajunge la Sfântu Gheorghe miercuri, 10 aprilie și va avea loc la Best Western Hotel Park.

„Meseria” de părinte se învață, spune Urania Cremene. Așadar, pentru a înțelege ce stă cu adevărat la baza comportamentelor copilului, pentru a putea preveni unele probleme, dar și pentru a afla care sunt principalele greșeli în Parenting și cum pot fi evitate, Daniel Cîrț, unul dintre trainerii seminarului, va transpune părinții, timp de trei ore, într-o lume unde lucrurile devin mai simple și mai clare.

Pe lângă cele 18 metode de Parenting care vor fi împărtășite la seminar și care oferă răspunsuri la cele mai importante întrebări despre relația părinte-copil, participanții vor putea afla care sunt cele trei nevoi psihologice de bază ale celor mici.  

„Vei înțelege de ce copilul spune „NU” și cum să previi să insiste atunci când nu e cazul. (...) Vei primi o metodă practică, care funcționează aproape de fiecare dată în astfel de situații și chiar vei face un exercițiu cu joc de rol în sală. În concluzie, vei primi informații avansate despre știința motivației predate în universități ca Oxford și Harvard, dar adaptate relației dintre părinte și copil și explicate pe limba unei mame ca mine și ca tine căreia îi plac pantofii și are probleme cu jucăriile nestrânse din camera copilului”, transmite Urania Cremene pe pagina web a evenimentului.

Așadar, cei prezenți nu doar vor participa la o prelegere, ci vor face și lucruri practice în cadrul seminarului. De asemenea, vor beneficia de rezumatul conceptelor cheie în parenting pentru a-și putea face o imagine de ansamblu.

Printre avantajele seminarului se numără și posibilitatea de a interacționa cu părinții din oraș care au aceleași interese și provocări, dar și reducerea stresului vieții de părinte prin tehnici simple pe care le poți aplica chiar din acea zi, conform organizatorilor.

Cei prezenți la seminar vor primi drept cadou un curs online semnat de Urania Cremene și Adriana Titieni despre cei trei factori care marchează copilăria: temele, poveștile și bunicii.

Autoarea seminarului, Urania Cremene este mamă, autor și unul dintre cei mai apreciați experți în Parenting din România. În ultimii trei ani, peste 50.000 de părinți din toată țara au participat la peste 150 de seminare gratuite, conferințe și workshop-uri intensive organizat și susținute de Urania Cremene.

Înscrierile se pot face completând un formular pe site-ul uraniacremene.ro, atât pentru sesiunea de dimineață, de la 09:30 la 13:30, cât și la cea de seară care va avea loc între orele  16:30  și 20:30.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.