SOCIAL 15 februarie 2018

Se caută ONG-ul anului în județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 808 vizualizări
Sursa foto - Civek.ro
Sursa foto - Civek.ro

Premiul constă într-un voucher de 1.000 de lei

Federația Organizațiilor Civile din județul Covasna (CIVEK) caută „Cel mai bun ONG al anului” pentru a-i răsplăti munca depusă în anul 2017. Înscrierile sunt deschise până în 5 martie.  

Se pot înscrie la concurs organizații civile cu sediul în județul Covasna, care au derulat anul trecut proiecte considerate de succes din punct de vedere comunitar.

„Pentru nominalizare trebuie completat un formular și trimis la adresa Federației: civilekharomszekert@yahoo.com până la data de 5 martie 2018, cel târziu. La obiectul scrisorii trebuie menționat  Nominalizare ONG al anului 2017/Nume organizație.

Evaluarea proiectelor/programelor nominalizate va fi efectuată de membrii din conducerea Federației. Rezultatele vor fi prezentate în data de 16 martie 2018, iar premierea va avea loc în 21 martie 2018, într-un cadru festiv, în care reprezentanții Federației Organizațiilor Civile vor înmâna premiul organizației câștigătoare”, arată coordonatorii acțiunii, prin intermediul unui comunicat de presă.

Formularul care trebuie completat la depunerea aplicației este disponibil mai jos sau poate fi descărcat aici.

Premiul „Cel mai bun ONG al anului” se acordă începând cu anul 2013 cu scopul de a recunoaște public eforturile organizațiilor civile și aportul adus de acestea la dezvoltarea valorilor comunitare.

Distincția vine nu doar cu onoranta titulatură, ci și cu o diplomă și un voucher în valoare de 1.000 de lei, pe care organizația câștigătoare poate să îl valorifice pe servicii tipografice în vederea realizării de materiale de promovare a organizației.

Până acum, s-au bucurat de acest premiu mai multe organizații din județ, printre care Fundația Comunitara Covasna din Sfântu Gheorghe (2013),  Asociația Tinerilor Maghiari din Transilvania, filiala Târgu Secuiesc (2014), Asociația Bolyongó din Sfântu Gheorghe (2015), Asociația Zöld Nap (Soare Verde) din Târgu Secuiesc (2016) și Asociația Dans Popular Maghiar din Romania din Sfântu Gheorghe (2017).

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.