SOCIAL 19 aprilie 2017

Rezervările online pentru înmatriculare, ocupate până la mijlocul lunii iunie

de Iulia Drăghici - Taraș | 2691 vizualizări

InmatriculariSistemul de programări online implementat de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Covasna este utilizat cu succes de covăsneni. Acest lucru o arată chiar faptul că mai sunt locuri disponibile pentru rezervare doar după data de 12 iunie, potrivit informațiilor oferite miercuri seara de site-ul Prefecturii Covasna.

De asemenea, pe site-ul menționat există posibilitatea programării online și pentru proba teoretică a examenului pentru obținerea permisului de conducere, dar pentru preschimbarea permisului de conducere sau pentru înscrierea dosarului de examinare. În cazul programărilor online pentru proba teoretică, susținută doar în zilele de luni, între orele 8:00 și 12:00, datele de 24 aprilie, 8 mai și 15 mai sunt complet ocupate.

„Sistemul e chiar ușor de folosit și e eficient. Îmi place ideea de a primi un număr de ordine pentru că mi se pare că așa e cel mai corect și civilizat”, ne-a spus un covăsnean.

Platforma online a fost lansată pe data de 1 martie a.c. și, potrivit prefectului județului Covasna, Sebastian Cucu, s-a bucurat de succes și a contribuit la eficientizarea activității acestui serviciu.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.