SOCIAL 10 decembrie 2021

Primăria Sfântu Gheorghe acordă reduceri de 50% la bazele sportive şi de agrement pe baza cardului Sepsi

de Agerpres | 1226 vizualizări

Aproape 400 de persoane din municipiul Sfântu Gheorghe au solicitat autorităţilor locale eliberarea cardului Sepsi, pe baza căruia pot beneficia de reduceri la bazele sportive şi de agrement aflate în subordinea Consiliului local.

Reprezentanţii Primăriei precizează, într-o postare pe pagina de internet a instituţiei, că posesorii cardului, lansat în vara acestui an, pot obţine o reducere de 50% la biletele de intrare la baza de înot şi recreere, respectiv la piscină, ştrand, Şugaş spa şi grota salină, precum şi la patinoarul artificial şi la pârtiile de schi din staţiunea Şugaş Băi.

„Până la această dată, aproape 400 de persoane au solicitat Sepsi Card, iar pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe va exista o perioadă de graţie până la sfârşitul acestui an în care vor putea beneficia de reduceri pe baza buletinului sau a carnetului de elev vizat. De la 1 ianuarie 2022, însă, reducerile vor fi disponibile doar posesorilor de Sepsi Card”, menţionează reprezentanţii Primăriei.

Programul multianual „Sepsi Card” a fost lansat în luna iunie iar pentru a intra în posesia cardurilor persoanele cu domiciliul sau reşedinţa în Sfântu Gheorghe, precum şi elevii din alte localităţi, dar care frecventează unităţi de învăţământ din municipiu, trebuie să trimită prin e-mail la secretariat@rekreativ.club o cerere tip împreună cu o declaraţie pe propria răspundere că nu au datorii la bugetul local, o copie după buletinul de identitate sau, după caz, după carnetul de elev vizat şi o fotografie.

Cererile pot fi depuse şi personal la sediul Sepsi Rekreativ din incinta Arenei Sepsi sau la Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură din cadrul Primăriei Sfântu Gheorghe, împreună cu actele necesare.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.