SOCIAL 13 martie 2020

Președintele PNL Covasna, autoizolat la domiciliu

de Iulia Drăghici - Taraș | 3928 vizualizări

Olimpiu Floroian a fost prezent la ședința unde era și parlamentarul diagnosticat cu noul coronavirus  

Președintele PNL Covasna, Olimpiu Floroian s-a autoizolat vineri la domiciliu, într-o locuință lângă Sfântu Gheorghe, împreună cu familia sa. Măsura a fost luată după anunțul că senatorul liberal Vergil Chiţac a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus. Acesta s-a aflat în sală cu colegii săi PNL-iști la ședința Biroului Permanent Național.

Președintele PNL Covasna spune că este singurul reprezentat al formațiunii locale care a participat la ședința BPN și că oricum nu a avut un contact direct cu Vergil Chițac, dar că a luat măsura ca metodă de prevenție.

Am primit indicații din partea celor de la București. Imediat am anunțat autoritățile, ne-am autoizolat. Direcția de Sănătate Publică este informată, ne-a luat în evidență, suntem toată familia. Trebuie să facem două raportări pe zi asupra situației noastre, dacă vom avea simptome. Acum suntem în regulă”, a spus vineri, pentru Observatorul de Covasna, Olimpiu Floroian.

Premierul interimar Ludovic Orban a anunțat, vineri, că după ce parlamentarul Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus, atât el, cât și toți membrii Biroului Politic Național se vor izola, la domiciliu.

Între timp, la nivel național s-au confirmat 81 de cazuri de persoane diagnosticate cu noul coronavirus, dintre care patru din județul Covasna.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.