SOCIAL 12 august 2017

Poliția covăsneană veghează pentru siguranță în minivacanța care tocmai a început

de Iulia Drăghici - Taraș | 899 vizualizări

Polițiiștii covăsneni sunt la datorie în perioada următoare pentru ca locuitorii județului să se bucure, în linişte şi siguranţă, de minivacanță. 

În perioada 11 – 15 august a.c., polițiștii lucrează pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale sau încălcări ale legii, dar și pentru siguranța traficului rutier și prevenirea producerii de accidente rutiere, astfel încât cetățenii să se bucure în siguranță de zilele libere. 

La nivelul județului Covasna, circa 100 de poliţişti de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale sau alte structuri, vor acționa, în medie, zilnic pentru liniștea comunității.

„Va fi acordată o atenție sporită lăcașelor de cult unde vor avea loc slujbe religioase, dar și zonelor de agrement, pentru prevenirea producerii oricăror evenimente negative.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere și asigurarea fluenţei traficului, poliţiştii rutieri vor acţiona pe drumurile naţionale, dar şi în zonele aglomerate”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, la nivel național, aproape 10.000 de poliţişti vor fi zilnic în stradă, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, principalul obiectiv fiind prevenirea violențelor și tulburărilor grave ale ordinii și siguranței publice.

Pentru creşterea siguranţei rutiere şi fluidizarea traficului, peste 1.600 de polițiștii rutieri cu 342 de aparate radar vor fi prezenți pe traseele de deplasare către stațiunile de la mare şi de la munte, dar şi în localitățile unde vor fi organizate manifestări sau spectacole cu public numeros.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.