SOCIAL 8 ianuarie 2018

Peste 700 de ore de muncă realizate de voluntarii Asociaţiei Izsák

de Iulia Drăghici - Taraș | 1224 vizualizări

Raportul organizației înființate în aprilie 2017 arată donația a peste 500 de kg de alimente și a peste 1000 de cărți

Una dintre cele mai recent-înființate organizații non-guvernamentale din Sfântu Gheorghe, Asociaţia Izsák Művek prezintă o serie de cifre surprinzătoare și îmbucurătoare într-un raport pe anul trecut.

La mai puțin de un an de la înființare, această Asociaţie din Sfântu Gheorghe a reuşit să împartă „aproximativ 500 kg de alimente persoanelor nevoiaşe, a semnat un parteneriat cu organizația Crucea Roşie Covasna, a împărţit peste 1.000 de cărţi creştine şi/sau educative și a participat la mai multe evenimente din judeţ. În activităţile asociaţiei au fost implicaţi, în total, peste 20 de voluntari, care, la rândul lor, au muncit în total peste 700 de ore”, potrivit raportului anual.

„Asociaţia mulţumeşte oamenilor cu suflet, care, prin donaţii în bani, servicii sau produse, au contribuit la funcţionarea organizaţiei”, spune preşedintele-fondator, Izsák Arnold Róbert, care a subliniat că pentru a continua în același ritm activitatea, va avea nevoie de sprijinul cetățenilor.

„După ce ONG-ul i-a ajutat nevoiaşi, acesta are nevoie, la rândul lui, de ajutor.

Mai ales în lunile de iarnă veniturile scad, cheltuielile cresc (de ex. facturi utilităţi). De aceea, asociaţia apelează la cetăţenii cu suflet mare. Cei care doresc să sprijine asociaţia, sunt rugaţi să ne contacteze (telefonic: 0725961709 sau online: facebook.com/izsakmuvek). Firmele pot oferi sponsorizări băneşti sau produse, iar persoanele fizice pot dona la fel bani sau produse. Avem posibilitatea să oferim contra donaţie diferite produse făcute manual.

Asociaţia Izsák Művek nu aparţine de niciun cult religios, de niciun partid politic. Singurul scop al organizaţiei este de a fi una de utilitată publică”, a mai transmis, în raportul de final de an, Izsák Arnold Róbert.

Sursa foto - Facebook

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.