SOCIAL 20 noiembrie 2017

Peste 400 de kilograme de alimente donate în campania Asociației Salvatore

de Iulia Drăghici - Taraș | 1004 vizualizări

Voluntarii vor împărți, în preajma Sărbătorilor de iarnă, pachetele alimentare strânse din donații

În noiembrie, Asociația de Prim Ajutor „Salvatore” a dat startul campaniilor de strângere de alimente pentru ajutorarea persoanelor nevoiașe, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

Din 7 noiembrie și până în prezent, peste 400 de kilograme de alimente (făină, orez, ulei etc.) au fost donate de covăsneni la standul Asociației „Salvatore”, amplasat în magazinul Merkurde, lângă piața agroalimentară din Sfântu Gheorghe. O parte dintre acestea vor fi donate de Moș Nicolae familiilor nevoiașe din județ, iar o altă parte, în apropiere de Crăciun.

Potrivit coordonatorilor acțiunii, față de anul trecut, locuitorii orașului Sfântu Gheorghe s-au arătat mai deschiși spre a se implica în această campanie, iar acest lucru se vede în principal în numărul mare de donații. Campania este în plină desfășurare și se va încheia de Crăciun.

„Suntem în foc continuu până de Moș Nicolae. După aceea, o să avem o pauză de două, trei zile, și apoi iar vom fi la magazinul Merkur, până la Crăciun. În fiecare zi, cu excepția celor de luni și duminică, voluntarii sunt implicați în activitate”, ne-a spus Buna Maria, șefa departamentului de marketing-management din cadrul Asociației „Salvatore”.

Tombola „Salvatore”, cu peste 70 de premii

De asemenea, tot Asociația „Salvatore” derulează prin voluntarii săi o tombolă, numită „Un zâmbet pe fața fiecărui om”. Peste 70 de cadouri îi așteaptă pe participanți. Donațiile făcute în schimbul biletelor la tombolă vor ajunge tot la copiii și familiile sărace din județ. 

„Și prin această activitate vrem să asigurăm un fond, prin care să aducem câte o bucurie, în familiile unde nu există posibilități, de aceste Sărbători”, a mai explicat Buna Maria.

Biletele la tombolă pot fi obținute de la voluntarii asociației „Salvatore”, prezenți în magazinul participant la campania de strângere de alimente.

Extragerea va avea loc în cadrul Târgului de Crăciun din Parcul Central, pe scena principală, cu două seri înainte de Crăciun.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.