SOCIAL 8 ianuarie 2019

Peste 350 de kilograme de produse, donate de covăsneni la Fondul Permanent de Alimente

de Iulia Drăghici - Taraș | 778 vizualizări

Cantitatea a fost colectată în perioada septembrie – decembrie 2018

Fondul Permanent de Alimente, programul înființat în 2018 de Asociația „Izsák Művek”, a adunat, în perioada septembrie – decembrie, peste 350 de kilograme de alimente de bază, conserve, gemuri, dulciuri sau produse de igienă, arată bilanțul ONG-ului.

Fondul Permanent de Alimente a fost fondat în septembrie 2018 de Asociaţia Izsák Művek. Scopul Fondului este de a pune la dispoziţie în cel mai scurt timp alimente celor care se află în nevoie urgentă. Dacă aflaţi că o persoană are nevoie de ajutor alimentar, semnalaţi-ne!”, arată un comunicat de presă, care descrie bilanțul pe anul 2018 al organizației.

Tot acesta arată că în cadrul Asociației cei 15 voluntari implicați au făcut anul trecut peste 1.000 de ore de voluntariat și au ajuns cu alimente în 10 localități din județ, dar şi la complexul pentru copii „Boldog Apor Vilmos” din oraşul Covasna, respectiv Căminul pentru Persoane Vârstnice Hăghig.

Fondul Permanent de Alimente este încă deschis, iar magazinele din Sfântu Gheorghe în care se pot face donații sunt următoarele: KOVAMAT (str. Benedek Elek), MIMY ZUP (vis-á-vis de str. Ciucului), MIMY ZUP (str. Borvíz), BANI MARKET (Piața Mihai Viteazul), BANI MARKET (la semafoare, lângă Farmacia Richter) și FOODAPEST (vis-á-vis de Gosp Com / spre Piaţa agroalimentară).

Asociația „Izsák Művek” a fost fondată în în aprilie 2017 de Izsák Arnold Róbert. Organizația are ca activităţi principale distribuirea de cărţi, strângeri şi distribuire alimente, organizare evenimente și alte acţiuni umanitare. În primul an de la înființare, voluntarii au împărțit peste 1.000 de cărţi şi 500 kg de alimente.

Iulia Drăghici – Taraș

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.