SOCIAL 17 octombrie 2019

Peste 150 de locuri de muncă „pe tavă” pentru absolvenți

de Daniela Luca | 1335 vizualizări

Oferta cuprinde variante atât pentru cei calificați sau necalificați, dar și pentru cei cu studii medii sau superioare 

Un număr de 18 agenți economici din diverse domenii vor oferi 155 de posturi pentru absolvenții din județ la bursa locurilor de muncă dedicată lor. Evenimentul este organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Covasna și va avea loc vineri, 18 octombrie, începând cu 9:30, la Complexul Hotelier Park din Sfântu Gheorghe, situat pe strada Gábor Áron nr. 12-14. 

Dintre cei peste o mie de agenți economici contactați, un număr de 18 dintre aceștia și-au anunțat  prezența la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, până miercuri, 16 octombrie. Numărul acesta poate  să crească până în momentul desfășurării evenimentului, anunță reprezentanții AJOFM Covasna. 

În total, dintre cele 155 de locuri de muncă puse la bătaie, 19 sunt pentru necalificați, 115 pentru calificați, 15 pentru studii medii și șase pentru cei care dețin studii superioare. 

Cei prezenți vor avea posibilitatea să cunoască piața muncii în domenii precum prelucrarea lemnului, producție, comerț, construcții, transport, asigurări, industria alimentară sau industria textilă. 

Începând cu ora 9:30 vor fi primiți agenții economici și invitații la bursă. De la 10:00 la 12.00 absolvenții vor putea discuta cu angajatorii pentru a afla mai multe detalii despre oferta acestora și vor putea chiar să programeze un interviu. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.