SOCIAL 2 iulie 2020

Pachete cu alimente pentru persoanele din Sfântu Gheorghe aflate în izolare la domiciliu

de Covasna Media | 1681 vizualizări

Pachete formate din alimente de bază și conserve au fost şi vor fi oferite în continuare celor care au nevoie și bolnavilor cronici care sunt izolaţi la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus.

În conformitate cu decretul de la nivel național, persoanele nevoiașe, cele aflate în șomaj, într-o situație familială dificilă sau care suferă de o boală cronică, şi care sunt în mod oficial izolate la domiciliu primesc un pachet alimentar zilnic în valoare de 30 de lei de la Direcția de Asistență Socială a Primăriei.

Pentru persoanele din Sfântu Gheorghe, Chilieni, Coşeni și Câmpul Frumos care se află pe lista Direcției de Sănătate Publică Județeană Covasna, Direcția de Asistență Socială verifică situația acestora, notifică persoanele din listă și livrează pachetele alimentare.

Pachetul alimentar include alimente de bază, cum ar fi făină, ulei, zahăr, conserve de carne, pate, conservă de mazăre și multe altele.

Începând cu 30 aprilie, astfel de pachete cu alimente au fost acordate unui număr de peste 100 de persoane aflate în izolare la domiciliu. Pachetele alimentare sunt oferite pe o perioadă de 14 zile, însă oricine încalcă obligația de izolare nu va mai primi pachetul de ajutor gratuit.

(Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.