SOCIAL 28 ianuarie 2020

Pachete cu alimente, distribuite de voluntarii de la Crucea Roșie Covasna

de Daniela Luca | 1422 vizualizări

Acțiunea adresată celor nevoiași va continua și în alte localități covăsnene 

Voluntarii de la Crucea Roșie Română Filiala Covasna sunt și iarna aceasta aproape de familiile mai puțin norocoase. La sfârșitul săptămânii trecute, câțiva beneficiari din împrejurimile orașului Covasna, dar și din Sfântu Gheorghe, s-au putut bucura de pachete cu alimente, donații venite din străinătate. Voluntarii au pe listă și alte câteva localități, unde vor împărți alimente și zâmbete.

 „Voluntarii Crucii Roșii Filiala/Subfiliala Covasna au plecat pe teren cu împărțirea pachetelor neperisabile. Au fost la 21 de familii care aveau nevoie de ajutor din partea noastră. Le mulțumim frumos voluntarilor care au participat la acest act de caritate. Speram ca pe viitor să ne mărim echipa și să facem o lume mai bună. Vă mulțumesc frumos dragi voluntari pentru eforturile pe care le depuneți zi de zi pentru a vedea un zâmbet pe chipul unui om trist”, au transmis voluntarii de la Crucea Roșie Română Filiala Covasna. 

Aceștia ne-au spus că oamenii care au primit pachetele au fost foarte recunoscători, iar unii chiar au plâns de fericire. Cei zece voluntari care au participat la acțiune au fost îndrumați de coordonatoarea de la Sfântu Gheorghe, Opra Zsófia-Szende. 

Astfel de acțiuni vor avea loc din două în două luni, în funcție de disponibilitatea sponsorilor, conform coordonatoarei voluntarilor de la Subfiliala Covasna, Adriana Roxana Andrei.

Anul trecut, tinerii de la Crucea Roșie Covasna au efectuat peste 12.500 de ore de voluntariat. Din totalul orelor de voluntariat în folosul comunității, 724 de ore au fost efectuate în 2019 de cei de la Subfiliala Covasna.

Cei care se gândesc anul acesta să devină voluntari în cadrul Crucea Roșie Română Filiala Covasna și să facă parte dintr-o echipă de oameni dedicați, trebuie să știe că recrutările vor avea loc în luna iunie.

În prezent, în județul Covasna sunt aproximativ 80 de voluntari activi ai Crucii Roșii.

Sursă foto: Facebook/Andrei Adriana Roxana.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.