SOCIAL 25 decembrie 2022

(P) „Zâmbetul unui copil poate opri lumea și să-ți calmeze sufletul ca nimic altceva”

de Covasna Media | 1797 vizualizări

La inițiativa președintelui TNL Întorsura Buzaului, Ana Maria Popica, și a viceprimarului din Întorsura Buzaului, Silviu Popica, Tineretul Național Liberal Covasna a desfășurat anul acesta campania „Facem bine, Împreună”, la Întorsura Buzaului.

Am vizitat alături de colegii nostri mai multe familii din zonă, și l-am adus pe Moș Crăciun pentru copilașii minunați care îl așteptau cu drag. A fost o experiență minunată și inedită și pentru noi, pentru că am putut să petrecem timp în Ajunul Crăciunului alături de ei. Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat alături de noi în această campanie! Mulțumirea cea mai mare este zâmbetul copiilor!”, scrie TNL Covasna pe pagină de Facebook.

De asemenea, Organizația de Femei a PNL Covasna (OFL), a inițiat campania „Un zâmbet de Crăciun", care s-a adresat copiilor „care nu știu ce înseamnă bucuria și emoția speranței întâlnirii cu darurile și bunătatea Moșului”, a scris Felicia Maria Muntean, președinta OFL Covasna, pe pagina de Facebook.

Cu inima frântă, trebuie să spun că există însă, printre noi, ochii de copii care nu știu ce înseamnă bucuria și emoția speranței întâlnirii cu darurile și bunătatea Moșului. Unii triști, alți optimiști si jucăuși, copii în ai căror ochii am privit si cărora le mulțumesc pentru bucuria pe care am trăit-o, dăruind”.

„Noi, echipa Organizației de Femei a PNL Covasna, vă dorim tuturor să vă bucurați de Crăciun ca niște copii, să aveți tihnă și bucurii și mai ales să-l simțiti pe Moșul ca pe gustul de înghețată de vanilie sau de ciocolată!”.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.