SOCIAL 18 mai 2023

O nouă tabără pentru tinerii din toată țara, organizată la Pădureni

de Daniela Luca | 6361 vizualizări

Înscrierile se fac până pe 1 iunie 

Prevenirea violenței sexuale și a traficului de persoane este tema unei tabere, de la Centrul de Agrement de la Pădureni, adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani. Organizatorii își propun ca participanții să devină astfel „ambasadori” care să crească gradul de conștientizare cu privire la aceste fenomene. Înscrierile se pot face până pe 1 iunie, iar tabăra va avea loc între 17 și 22 iunie. 

Programul trainingurilor organizate în tabără cuprinde teme precum organizare comunitară, diferențiere știri false și dezinformare, violență de gen și trafic de persoane, transmit organizatorii. Se pot înscrie 30 de tineri cu vârste între 18 și 24 de ani, iar câteva locuri au fost deja o ocupate. 

Pentru toți participanții se asigură cazare și masă pe toată perioada trainingului, însă aceștia trebuie să achite transportul. 

„Această activitate este organizată în cadrul proiectului ProUcare, implementat de ECLER (Centrul European pentru Educație și Cercetare Juridică), cu sprijinul membrilor RoTIP (Rețeaua de ONG-uri Împotriva Traficului de Persoane). Proiectul este finanțat de CARE – confederație globală care luptă împotriva sărăciei și a nedreptății sociale de peste 74 de ani și este coordonat la nivel național de Fundația SERA Romania cu sprijinul Care France și FONPC”, se mai arată în descrierea evenimentului. 

Cei care vor să participe trebuie să completeze, până pe 1 iunie, un formular electronic. Mai multe detalii despre eveniment pot fi cerute pe adresa de mail contact@ecler.org

Sursă foto: Cătălin Nicolae Lazăr/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.