SOCIAL 10 martie 2016

O fetiță de patru ani, descoperită într-un bagaj de mână pe un zbor Air France

de Agerpres | 806 vizualizări

O femeie a fost arestată luni la sosirea pe aeroportul Paris-Roissy după ce a călătorit într-un zbor al companiei Air France, de la Istanbul, cu o fetiță de 4 ani ascunsă într-un bagaj de mână, relatează Le Figaro.

Tânăra, a cărei naționalitate nu a fost specificată, "locuia în mod regulat în Franța" și "ar fi demarat procedura de adopție a respectivei fetițe din Haiti", a indicat o surse de la aeroport.

"Ea a fost, după cât se pare, în zona de tranzit din Istanbul și a trecut de controale, alături de fetiță, până când i-a fost refuzată îmbarcarea cu aceasta", a povestit aceeași sursă. Tânăra femeie ar fi "decis atunci să ascundă copilul într-un bagaj de mână și să ia alt zbor după achiziționarea unui alt bilet". "Odată aflată în interiorul avionului, ea și-a pus bagajul de mână la picioare, sub o cuvertură, însă fetița a vrut să meargă la toaletă și a fost remarcată de pasageri," a explicat sursa.

Tânăra femeie a fost plasată în arest, însă instanța a decis neînceperea urmăririi penale, potrivit sursei de pe aeroport. Femeia și fata așteptau încă pe aeroportul din Roissy, miercuri, până când autoritățile își vor finaliza anchetele.

The X-ray machine shows the child hidden in the hand baggage of an Egyptian parents in a step to enter him to the UAE

 

Teme articol: copil bagaj de mana avion
Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.