SOCIAL 4 decembrie 2017

Moș Nicolae se întâlnește cu copiii din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1092 vizualizări

Întâlnirea este mijlocită de Asociația „Salvatore”, care împreună cu Moșul, va împărți cadouri copiilor

Moș Nicolae poposește marți, 5 decembrie, de la ora 17:30, în fața Teatrului „Tamási Áron” din Sfântu Gheorghe pentru a se întâlni aici cu copiii cuminți din oraș.

Întâlnirea este mijlocită de Asociația de Prim Ajutor „Salvatore”, care împreună cu Moșul, va împărți în total peste 300 de cadouri. Acestea vor ajunge la copii care vor aduce desene, vor recita poezii sau care vor cânta Moșului.

„Asociația „Salvatore” îi invită atât pe cei mici, cât și pe cei mari la o întâlnire cu Moșul. Scopul nostru este de a aduce pe obrăjorii celor mici bucurie. Moșul va împărți din tolba lui peste 300 de pachețele de dulciuri. Voluntarii noștri, mai exact spiridușii Moșului, vor crea o atmosferă de neuitat. Copiii care vor să se întâlnească cu bătrânul Moș, vor pregăti poezioare, cântece și desene. Îi așteptăm cu mult drag pe toți! Garantăm dans, voie bună și distracție maximă!”,  ne-au declarat coordonatorii Asociației „Salvatore”.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Asociația „Salvatore” derulează, pe lângă proiectul de întâlnire cu Moș Nicolae, și două programe de ajutorare. Este vorba despre campania de colectare de alimente, desfășurată la magazinul Merkur din Sfântu Gheorghe, respectiv tombola „Un zâmbet pe fața fiecărui om”, cu peste 70 de premii.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.