SOCIAL 16 noiembrie 2023

Manifest pentru pace la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Întorsura Buzăului!

de Covasna Media | 808 vizualizări

Sub deviza „Pace pe planetă! O planetă a păcii”, elevii noștri s-au implicat și anul acesta în desfășurarea de activități în cadrul Săptămânii Educației Globale.

Împreună cu profesorii, aceștia au vizionat filmulețe sugestive și au discutat despre importanța păcii. Au realizat cât de importantă este pacea în contextul evenimentelor internaționale și au realizat postere și pancarte cu mesaje despre pace.

Din dorința de a împărtăși cu comunitatea Întorsurii Buzăului îngrijorarea noastră cu privire la importanța păcii în lume, ne-am încolonat într-un marș al păcii desfășurat pe trotuarul dintre școala noastră și centrul orașului, cu oprire în fața catedralei.

Pancartele și afișele au fost purtate în mâini pe tot parcursul manifestului împreună cu baloane albe, sugestive. În fața catedralei, fiecare clasă a delegat un reprezentant care a exprimat cu voce tare mesajul clasei despre pace!

Dorim să atragem atenția asupra importanței păcii în lume, mai ales acum, în contextul evenimentelor ce se petrec nu departe de granițele țării noastre. Sperăm ca vocea noastră să fie auzită!

„Nu există o cale spre pace căci pacea este calea!” spunea Mahatma Gandhi.

Bularca Georgiana,

Consilier educativ Șc. Gim. „Mihail Sadoveanu” Întorsura Buzăului

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.