SOCIAL 13 aprilie 2018

Mămicile covăsnene, invitate la Brașov, la un eveniment cu miză dublă

de Iulia Drăghici - Taraș | 933 vizualizări

Vedeta TV Anca Sână Serea și scriitoarea Petronela Rotar–Cotoban se găsesc printre invitatele conferinței

Asociația „Happy Moms” organizează vineri, 20 aprilie a.c., a IV-a ediție a conferinței motivaționale M.A.M.A. (Mothers Are Mere Astonishing). Evenimentul, la care vor lua parte mai multe invitate speciale, printre care și vedeta TV Anca Sână Serea și scriitoarea Petronela Rotar–Cotoban, va avea loc la Hotel Kronwell din Braşov, ȋncepȃnd cu ora 18:00.

Conferința, a cărei temă este „Eu şi rolurile mele”, are două scopuri. Pe de-o parte, este cel de a motiva mamele ȋn a urma cu pasiune propria menire, prin exemple de femei și mame care inspiră cu realizările și forța lor. Pe de altă parte, prin intermediul evenimentului are loc o strȃngere de fonduri pentru proiectul Incubator de talente - educaţie nonformală pentru tineri talentaţi din familii defavorizate.

Conferința M.A.M.A. este un eveniment potrivit pentru orice femeie și mamă, de la care vom pleca cu povești reale de viață, inspirație, motivație și multă energie pozitivă. În plus, fondurile strânse în urma evenimentului vor fi folosite în organizarea unei tabere de vară pentru copiii talentați din medii defavorizate, în cadrul căreia vor avea ocazia de a-și dezvolta talentul și de a învăța cum să-l valorifice, prin cursurile de educație financiară susținute de Dana Lupșa, președinta Asociației Happy Moms, lector doctor în management și antreprenor. Practic, prezența la conferință este o dublă investiție: în voi, pentru că sigur veți avea ceva de învățat de la invitatele noastre și în viitorul copiilor ce vor participa la tabără”, a declarat, pentru „Observatorul de Covasna”, managerul evenimentului, Alexandra Ciucanu.

Printre vorbitorii care au confirmat prezența la eveniment se numără scriitoarea Petronela Rotar-Cotoban, prezentatoarea TV Anca Sînă Serea, singura femeie comandant de bază Andreea Litescu și președinta AFAFCI, Carmen Mezei.

Contribuția la eveniment este de 70 de lei de persoană.

„Asociația Happy Moms are ca scop dezvoltarea personală și profesională a mamelor, a copiilor și a familiei ȋn general. Cel mai important proiect al asociației este Incubatorul de talente, aflat deja la a treia ediție, fiind un proiect care sprijină activităţi educaţionale nonformale – copiii care au rezultate bune la şcoală, dar provin din medii defavorizate. În tabăra Incubatorul de talente au participat până acum 24 copii, anul acesta încă 24 sunt aşteptaţi”, arată un comunicat de presă.

Conferințele motivaționale M.A.M.A, organizate la Brașov, Sibiu sau Cluj, au avut până acum peste 30 de speakeri și peste 300 de participanți.

Mai multe detalii pe pagina de Internet.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.