SOCIAL 3 aprilie 2023

Mai sunt câteva zile de înscriere la tombola aniversară a Asociației Izsák Művek

de Daniela Luca | 482 vizualizări

Asociația Izsák Művek din Sfântu Gheorghe împlinește 6 ani de activitate, iar cu această ocazie a organizat o tombolă aniversară. Participanții au șansa să câștige un ceas inteligent. Cei care vor să se înscrie trebuie să știe că tombola se încheie sâmbătă, pe 8 aprilie. Șansele de câștig sunt mari, pentru că s-au înscris puține persoane, spun organizatorii. Banii strânși vor fi folosiți pentru proiectele asociației, printre care și Fondul Permanent de Alimente. 

Donațiile se pot face pe platforma Bursa Binelui, singura platformă care nu percepe comisioane. 

„Motivele pentru care recomand participarea la tombolă sunt următoarele: se poate dona ușor, accesând linkul https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Fondul-Permanent-de-Alimente. Aici apăsați butonul Donează, introduceți suma, după care veți fi redirecționat către o pagină securizată, unde plătiți exact ca la orice altă plată on-line, fără comision sau prin Revolut (destinatar 0725961709 - în descriere trebuie menționat „2023”), iar fiecare sumă de 10 lei sau multiplu de 10 înseamnă o șansă de a câștiga. În acest moment șansa unei persoane, de a câștiga, este undeva la 20%, dat fiind faptul că până acum nu s-au înscris multe persoane”, ne-a transmis președintele asociației, Arnold Izsák.

Asociația Izsák Művek din Sfântu Gheorghe caută în continuare voluntari dedicați pentru a derula programul Fondului Permanent de Alimente, dar și alte proiecte interesante. 

În schimbul câtorva ore pe săptămână dedicate comunității, Asociația Izsák Művek oferă, printre altele, contract de voluntariat, adeverință pentru școală, facultate sau locul de muncă, un pachet de bun venit, dar și oportunități de dezvoltare sau programe speciale pentru voluntari.

Persoanele interesate să devină voluntari pot să îi contacteze pe reprezentanți pe pagina de Facebook - Asociaţia Izsák Művek Egyesület. Cei care au între 14 și 16 ani trebuie să prezinte și acordul părintelui sau al tutorelui, precizează reprezentantul asociației. 

Acesta a adăugat că, prin Fondul Permanent de Alimente, înființat în septembrie 2018, au fost donate produse alimentare și alte bunuri în cantitate totală de aproximativ 4.000 de kilograme.

Sursă foto: Facebook/Asociația Izsák Művek

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.