SOCIAL 19 ianuarie 2023

La Sfântu Gheorghe se vor construi 190 de locuinţe de serviciu pentru medici şi dascăli, prin PNRR

de Agerpres | 494 vizualizări

Aproape 190 de locuinţe de serviciu, destinate medicilor şi cadrelor didactice, vor fi construite în următorii trei ani în municipiul Sfântu Gheorghe prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), a declarat, miercuri, primarul Antal Árpád.

Edilul a menţionat, în cadrul unei conferinţe de presă, că o parte dintre acestea vor fi construite pe strada Jokai Mor, în locul unei foste ferme de păsări, iar altele, pe strada Nicolae Iorga, în apropierea sediului Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

„Prin acest program am depus 4 proiecte şi vom construi aproximativ 190 de locuinţe de serviciu pentru specialişti din sănătate şi învăţământ, jumătate pe strada Jókai Mór, pe amplasamentul fostei ferme de păsări, pe care l-am achiziţionat în urmă cu 3 ani, şi cealaltă jumătate, pe strada Nicolae Iorga, lângă Jandarmerie”, a precizat primarul Antal Árpád.

Tot în apropierea Jandarmeriei, municipalitatea plănuieşte să construiască 100 de apartamente ANL, precum şi o creşă.

„Construim şi locuinţe sociale, am achiziţionat şi locuinţe de necesitate, mai construim şi locuinţe înşiruite, deci, putem vorbi că toate categoriile sociale, socio-demografice din municipiul Sfântu Gheorghe vor putea beneficia, într-un fel sau altul, de aceste locuinţe noi”, a mai spus primarul Antal Árpád.

Sursa foto: Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.