SOCIAL 8 septembrie 2022

La Sfântu Gheorghe se lansează un nou program de tineret intitulat „Noi, femeile”

de Covasna Media | 884 vizualizări

Biroul pentru Tineret se adresează astfel femeilor tinere cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani

Biroul pentru Tineret din cadrul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe lansează un program de tineret intitulat „Noi, femeile”, care își propune să ofere un loc și un spațiu în care femeile cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani să se întâlnească, să împărtășească experiențe și să găsească soluții comune la problemele cu care se confruntă. În acest fel, organizatorii își propun să creeze o comunitate în care cele care participă să se simtă binevenite și să se întoarcă pentru a se reîncărca, a se dezvolta și a învăța lucruri noi.

În cadrul întâlnirilor, participantele vor discuta o varietate de subiecte cu profesioniștii invitați, cum ar fi așteptările societății față de femei, probleme legate de relații, stiluri de viață sănătoase, ocuparea forței de muncă, modă sau chiar îngrijirea personală.

Prima întâlnire va avea loc pe 12 septembrie, la ora 17:00, în curtea Casei de Cultură „Kónya Ádám”. Printre invitați se vor număra viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Vargha Fruzsina, directorul Teatrului de Păpuși „Cimborák”, Péter Orsolya, precum și scriitorul și profesorul universitar, medic psiholog dr. Antalka Agota. Discuția va fi moderată de Anna Mária Popa, director al Teatrului „Andrei Mureșanu”. Tema întâlnirii va fi clișeele și stereotipurile despre feminitate, precum și modul de abordare a rolurilor de gen și a așteptărilor față de femei.

(Comunicat Primăria Sfântu Gheorghe)

 

 

 

 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.