SOCIAL 26 aprilie 2019

„Iepurașii” Salvatore au mers în vizită cu daruri la copiii nevoiași

de Iulia Drăghici - Taraș | 1156 vizualizări

Covăsnenii au donat peste 600 de kilograme de alimente și alte bunuri

Asociația „Salvatore” din Sfântu Gheorghe a încheiat o nouă campanie umanitară de succes, derulată cu ocazia sărbătorilor pascale. Voluntarii au împărțit copiilor nevoiași peste 600 de kilograme de alimente, dulciuri, jucării și haine.

Donațiile au ajuns în mai multe locații, printre care case de copii din Covasna și Casin, la copiii din cadrul Asociației de Binefacere „Sfântu Iustina” din Mărcuș, precum și la Centrul de Zi pentru Copilul Neglijat din Sfântu Gheorghe.

Jucăriile și hainele donate au fost strânse cu multă dăruire de angajații firmei Popovici Trans, care colaborează permanent cu voluntarii „Salvatore”. Alimentele au fost donate de covăsnenii care în aprilie au trecut pragul magazinului Merkur de la piață și care au luat parte la campania „Cumpără un produs în plus”. Către toți cei implicați, reprezentanții Asociației „Salvatore” au transmis calde mulțumiri.

Sărbătoarea pascală este cea mai importantă sărbătoare pentru creștini, având o semnificație spirituală. «Paștele ne învață că poți să așezi adevărul chiar și într-un mormânt, dar acesta nu va rămâne acolo. Paștele este demonstrația pe care ne-o face Dumnezeu că viața este esențial spirituală și nesfârșită. Paștele ne vorbește despre rara frumusețe a unei noi vieți. Marele dar al Paștelui este speranța creștină care ne face să credem în Dumnezeu, în triumful său final, în bunătatea și dragostea lui ce nu pot fi atinse de nimic.» Acesta este un citat din „Marele Dar”, scris de Basil C. Hume. După ceva timp petrecut în sfera voluntariatului, noi încercăm să spunem împreună o poveste și ne dăm seama cât de multe lucruri se pot spune.

Noi voluntarii asociației „Salvatore” trăim după un motto: Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale am încercat să împrăștiem lumină, să fim noi înșine lumânarea sau o oglindă care reflectă această mare sărbătoare. Suntem, fără îndoială, un grup mic, dar dedicat și gânditor, care încearcă să schimbe lumea prin muncă în folosul altora. Voluntarii noștri sunt acei oameni dedicați care cred în toate lucrurile. Căutăm permanent să fim acei oameni care reflectă compasiune, grijă nemăsurată, răbdare și dragoste adevărată pentru oameni. Considerăm că munca în folosul altora este ceea ce plătești pentru locul tău pe Pământ. Munca membrilor din asociația „Salvatore” este iubirea în mișcare. Odată ce ai experimentat voluntariatul, e greu să pui „nu” când ți se cere ajutorul. E un sentiment foarte fain, îți dă o semnificație aparte. Dar cel mai înalt act al voluntariatului este prietenia față se semenii noștri.

Cu ocazia sărbătorilor, voluntarii noștri s-au implicat și am donat peste 600 de kilograme de alimente, dulciuri, jucării și haine în mai multe locații, printre care case de copii din Covasna și Casin, copiilor din cadrul Asociației de Binefacere Sfântu Iustina din Mărcuș, precum și Centrului de Zi pentru Copilul Neglijat din Sfântu Gheorghe.

Cu ocazia sfintelor Sărbători Pascale, Consiliul director precum și toți membrii asociației doresc multă înțelepciune, dăruire și speranță. Paște Fericit! Sărbătoarea sfântă a învierii Domnului să reverse multă căldură și liniște sufletească în inimile tuturor, sărbători binecuvântate”, au transmis reprezentanții asociației.

„Salvatore” a împlinit în 15 aprilie 4 ani de la înființare. Peste 40 de voluntari sunt implicați în acțiunile întreprinse de asociația renumită deja la nivelul județului pentru acțiunile umanitare și cele de prim ajutor organizate de aceștia.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.