SOCIAL 29 decembrie 2017

FOTO 13 noi colegi pentru polițiștii covăsneni

de Iulia Drăghici - Taraș | 1251 vizualizări

Agenţii de poliţie, absolvenți ai Școlilor de Subofițeri de Poliție Câmpina și Cluj, promoția decembrie 2017, au intrat în rândurile polițiștilor covăsneni și au fost repartizați în funcție

La data de 27 decembrie a.c. la sediul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Covasna, conducerea inspectoratului a urat bun venit celor mai tineri polițiști covăsneni, agenți absolvenți ai stagiului de școlarizare la Școlile de Subofițeri de Poliție Câmpina și Cluj.

Agenții își vor desfășura activitatea în structurile de poliție rutieră, ordine publică și acțiuni speciale, mediu urban cât și rural, ale Inspectoratului de Poliție Județean Covasna.

După 6 luni, perioada de pregătire, în care se vor afla în tutela unui poliţist cu experienţă, agenții de poliție vor susţine examenul de definitivare în profesie.

Pentru adaptarea la exigențele carierei pe care și-au ales-o, în prima zi agenții au beneficiat de instruiri cu privire la modul în care principiile etice și deontologice își găsesc aplicabilitatea, atât în desfășurarea activităților specific serviciului, dar și în viața de zi cu zi a polițistului, precum și instruiri în domeniul gestionării informațiilor cu caracter clasificat, securitate și sănătate în muncă.

Le dorim noilor polițiști mult succes în activitate și putere de muncă!    

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.