SOCIAL 22 februarie 2022

Familia femeii dispărute în Brețcu mulțumește autorităților covăsnene pentru implicare

de Iulia Drăghici - Taraș | 2366 vizualizări

Familia femeii în vârstă de 34 de ani din Fălticeni dată dispărută sâmbătă, după ce ultima oară fusese văzută traversând DN11 în Brețcu, găsită apoi în județul Bacău, transmite mulțumiri autorităților din județul Covasna pentru implicare, prin intermediul unui mesaj ajuns la redacția Observatorul de Covasna. 

Le mulțumesc polițiștilor, jandarmilor din cadrul I.J.J. Covasna, pompierilor din cadrul I.S.U. Covasna și reprezentanților Serviciului Public Județean Salvamont Covasna. Mulțumiri din partea familiei pentru găsirea persoanei în viață și nevătămată, pentru profesionalismul și eficacitatea de care a dat dovadă fiecare persoană din cadrul serviciilor de specialitate menționate, dar și persoanelor voluntare ce au participat la căutarea persoanei dispărute!”, este mesajul trimis pe CovasnaMedia.ro, semnat de Silviu Ciocan. 

IPJ Covasna a transmis sâmbătă un comunicat de presă prin care anunța dispariția femeii în vârstă de 34 de ani, originară din Fălticeni, județul Suceava.

La acea dată polițiștii derulau căutări, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, pompieri din cadrul I.S.U. Covasna și reprezentanți ai Serviciului Public Județean Salvamont Covasna, pentru că, din verificările efectuate, s-a stabilit că persoana în cauză a luat un microbuz în direcția Brașov, iar microbuzul a efectuat o pauză la intrarea în comuna Brețcu, județul Covasna, la o stație peco, moment în care aceasta a traversat DN 11 și nu a mai revenit.

Duminică, IPJ Covasna a transmis că femeia a fost găsită pe raza unei comune din județul Bacău și că, din fericire, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.