SOCIAL 21 octombrie 2020

Familia „ECOU” își așteaptă noii membri

de Daniela Luca | 1083 vizualizări

Procedura va avea loc online 

Asociația de Tineret „ECOU” este în căutarea tinerilor care vor să se alăture echipei. Anul acesta, ambele etape ale procesului de recrutare se vor face online. Candidații trebuie să completeze un formular de înscriere până vineri, 23 octombrie, după care va urma un interviu coordonat de liderii Asociației. 

În prezent, Asociația de Tineret „ECOU” numără aproximativ 60 de voluntari, după ce o generație, cei care au absolvit liceul în 2020, fac parte acum din ALUMNI ECOU. 

Coordonatorul voluntarilor, Bogdan Todoran ne-a spus că nu s-a gândit la un anumit număr de tineri noi pe care ar vrea să îi aibă în echipă.  Acesta a precizat totodată că nu există candidatul perfect, ci se caută voință, creativitate și dorința de a ajuta. Orice elev din Sfântu Gheorghe poate să aplice. 

„Suntem optimiști. Sperăm că totul se va termina cât mai repede și activitățile normale, evenimentele se vor putea organiza din nou. Nu vrem să lăsăm această perioadă să treacă fără să facem nimic. Nu vom organiza evenimente până în momentul în care totul va fi sigur. Vom face activități de team-building în scopul de a face o echipă unită, care se înțelege, comunică și dă roade împreună. Momentan toate activitățile se desfășoară exclusiv online, nu vrem să punem în pericol sănătatea nimănui”, ne-a spus Bogdan Todoran. 

Formularul de înscriere se găsește pe pagina de Facebook „Ecou Tineret” și poate fi completat până vineri, 23 noiembrie, ora 18:00. Aplicanții trebuie să specifice, ca și până acum, motivele pentru care vor să facă parte din Asociație și să enumere calitățile care i-ar recomanda în acest sens.

Cea de-a doua etapă, interviul, va avea loc de asemenea în mediul online. Juriul va fi format din alumni și voluntari mai vechi ai Asociației. 

„De asemenea, desfășurarea activității față în față pe anul acesta cel puțin este foarte puțin probabilă, însă promitem să facem tot posibilul ca atmosfera din echipă să fie aceeași ca până acum”, transmit reprezentanții „ECOU”.

În luna septembrie a anului trecut,  echipei Asociației de Tineret „ECOU” i s-au alăturat un număr de 42 de voluntari noi. Tinerii care au aplicat în 2019 aveau vârste cuprinse între 14 și 19 ani și studiau la Colegiul Național „Mihai Viteazul” sau la Liceul de Arte „Plugor Sándor” din reședința de județ. 

Sursă foto: Arhivă 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.